Kunci Gitar Okta Viola - Milih Dalan Penakmu

Transpose:
Intro : C F G C -G/B
        Am Dm G C..

        C                  F
tak turuti sekabehane karepmu..
        G                   C
budal lungo ngadoh soko awakku..
  -G/B   Am                Dm
ra penak piye aku karo awakmu..
           G               F  C
wis tak culno iki tali rosoku..

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo..
       G               C
amergo ati wis biasa loro..
   -G/B  Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo..
         G                    C  C7
mending aku golek gandengan liyo..

Reff :
             F
 kate la opo maneh..
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah..
 A              Dm
  iku wis keputusanmu..
 G              C    C7
  milih dalan penakmu..

             F
 kate la opo maneh..
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah..
 A              Dm
  iku wis keputusanmu..
 G              C
  milih dalan penakmu..

Musik : F G C A
        Dm G C G

        C                  F
ra popo aku mbok tinggal lungo..
       G               C
amergo ati wis biasa loro..
         Am                 Dm
tak gandoli yo panggah percumo..
         G                  C   C7
mending aku golek gandengan liyo..

Reff :
             F
 kate la opo maneh..
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah..
 A              Dm
  iku wis keputusanmu..
 G              C    C7
  milih dalan penakmu..

             F
 kate la opo maneh..
 G                    C
  ati wis mbok gawe bubrah..
 A              Dm
  iku wis keputusanmu..
 G              C
  milih dalan penakmu..
 G                 C
  milih dalan penakmu..

Outro : Dm G C..
Facebook
Twitter

Chord Okta Viola - Milih Dalan Penakmu


Lihat semua :
  • Chord Okta Viola
  •