Kunci Gitar Guyub Rukun Official - Ass Mbohh

Transpose:
Intro : F-F G-G C..G..
        C..Dm-A/C#-C-Bm G..C..
        F-F G-G C..G..

 C 
aku.. biyen.. 
           Dm
tok kon berjuang..
     G
ngadepi kenyataan ben iso tekan 
    C     G
pelaminan..
    C
jebule omonganmu.. 
           Dm
cen renyah tenan..
     G
ra dadi kenyataan..
              C
akhire mung bubaran..

 F         G
aku demi kowe.. 
     Em       Am
kowe demi liyane..
  Dm             G
loro sing tok wehke 
            C
tak pendem dewe..
   F          G
saiki.. aku sadar..
        Em       Am
aku wes dudu prioritasmu
Dm
sing tok gatekke.. 
     G
ning sak bendinomu..

    F          G
aku terlalu pede..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
        Em         Am
senajan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

    F          G
aku terlalu pede..
         Em         Am
ngarep kowe.. ning uripku..
      Dm         G
kabeh janji janjimu ternyata
C
kuwi mung halu..
  F           G
mugo.. kowe cepet sadar..
         Em         Am
senadyan kisah cintane bubar
 Dm
aku pamit lungo
      G
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..
 
            F  G
 tak blokir WA-mu..
            Em       Am
 tak blokir instagrammu..
       Dm            G
 ora lali.. facebook sak.. 
        C  C7
 twittermu..
          F             G
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       Em        Am
 saiki kowe mendua..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..
           Dm                G
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         C
 terlalu berat..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D-D E-E A..E..
        A..Bm-F#/Bb-A-G#m E..A..
        D-D E-E A..E..

 A 
aku.. biyen.. 
           Bm
tok kon berjuang..
     E
ngadepi kenyataan ben iso tekan 
    A     E
pelaminan..
    A
jebule omonganmu.. 
           Bm
cen renyah tenan..
     E
ra dadi kenyataan..
              A
akhire mung bubaran..

 D         E
aku demi kowe.. 
     C#m      F#m
kowe demi liyane..
  Bm             E
loro sing tok wehke 
            A
tak pendem dewe..
   D          E
saiki.. aku sadar..
        C#m      F#m
aku wes dudu prioritasmu
Bm
sing tok gatekke.. 
     E
ning sak bendinomu..

    D          E
aku terlalu pede..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
        C#m        F#m
senajan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A..
        D E C#m F#m
        Bm E A..

    D          E
aku terlalu pede..
         C#m        F#m
ngarep kowe.. ning uripku..
      Bm         E
kabeh janji janjimu ternyata
A
kuwi mung halu..
  D           E
mugo.. kowe cepet sadar..
         C#m        F#m
senadyan kisah cintane bubar
 Bm
aku pamit lungo
      E
atiku wes kadung ambyar..

Reff :
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..
 
            D  E
 tak blokir WA-mu..
            C#m      F#m
 tak blokir instagrammu..
       Bm            E
 ora lali.. facebook sak.. 
        A  A7
 twittermu..
          D             E
 mbiyen kowe ngomong cinta..
       C#m       F#m
 saiki kowe mendua..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..
           Bm                E
 wes ndang minggat, nresnani kowe 
         A
 terlalu berat..
Facebook
Twitter

Chord Guyub Rukun Official - Ass Mbohh


Lihat semua :
  • Chord Guyub Rukun
  •