Kunci Gitar Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap

Transpose:
Capo di fret 2

     F             G
kaliurang jarene penak
          C                Am
aku wes sayang jebul kok tolak..
          Dm            G
pinggir jurang kaline butek
           C
kowe tak sayang matamu picek..

        F             G
siji, loro bar kuwi telu
          C                Am
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
        Dm            G
guyub rukun dalane Gusti
          C
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Intro : C..F..Dm..G..
        C..F..Dm..G..

C                  F
 wingi niatku karo kowe tenanan..
Dm                    G
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
C                  F
 aku trimo pamit lungo ooo..
Dm                G
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

Am                  Em
 aku lungo wes ra sudi bali
              (ra.. su..di..)
F                G
 mbaleni tresno iki.. woo oo oo..

Reff :
      F             G
 kaliurang jarene penak
           C                Am
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Dm            G
 pinggir jurang kaline butek
            C             C7
 kowe tak sayang matamu picek..

         F             G
 siji, loro bar kuwi telu
           C                Am
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Dm            G
 guyub rukun dalane Gusti
           C
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Musik : F G C Am
        Dm G C C7
        F G C Am
        Dm G C..

Am                  Em
 aku lungo wes ra sudi bali
              (wes ora sudi..)
F                G
 mbaleni tresno iki.. woo oo oo..

Reff :
      F             G
 kaliurang jarene penak
           C                Am
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Dm            G
 pinggir jurang kaline butek
            C             C7
 kowe tak sayang matamu picek..

         F             G
 siji, loro bar kuwi telu
           C                Am
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Dm            G
 guyub rukun dalane Gusti
           C
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

      F             G
 kaliurang jarene penak
           C                Am
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Dm            G
 pinggir jurang kaline butek
            C             C7
 kowe tak sayang matamu picek..

         F             G
 siji, loro bar kuwi telu
           C                Am
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Dm            G
 guyub rukun dalane Gusti
           C
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

     G             A
kaliurang jarene penak
          D                Bm
aku wes sayang jebul kok tolak..
          Em            A
pinggir jurang kaline butek
           D
kowe tak sayang matamu picek..

        G             A
siji, loro bar kuwi telu
          D                Bm
aku kok tolak tep isoh ngguyu..
        Em            A
guyub rukun dalane Gusti
          D
aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Intro : D..G..Em..A..
        D..G..Em..A..

D                  G
 wingi niatku karo kowe tenanan..
Em                    A
 jebul kowe nganggepe amung kekancan..
D                  G
 aku trimo pamit lungo ooo..
Em                A
 mugo-mugo kowe sesok ora gelo..

Bm                  F#m
 aku lungo wes ra sudi bali
              (ra.. su..di..)
G                A
 mbaleni tresno iki.. woo oo oo..

Reff :
      G             A
 kaliurang jarene penak
           D                Bm
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Em            A
 pinggir jurang kaline butek
            D             D7
 kowe tak sayang matamu picek..

         G             A
 siji, loro bar kuwi telu
           D                Bm
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Em            A
 guyub rukun dalane Gusti
           D
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Musik : G A D Bm
        Em A D D7
        G A D Bm
        Em A D..

Bm                  F#m
 aku lungo wes ra sudi bali
              (wes ora sudi..)
G                A
 mbaleni tresno iki.. woo oo oo..

Reff :
      G             A
 kaliurang jarene penak
           D                Bm
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Em            A
 pinggir jurang kaline butek
            D             D7
 kowe tak sayang matamu picek..

         G             A
 siji, loro bar kuwi telu
           D                Bm
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Em            A
 guyub rukun dalane Gusti
           D
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

      G             A
 kaliurang jarene penak
           D                Bm
 aku wes sayang jebul kok tolak..
           Em            A
 pinggir jurang kaline butek
            D             D7
 kowe tak sayang matamu picek..

         G             A
 siji, loro bar kuwi telu
           D                Bm
 aku kok tolak tep isoh ngguyu..
         Em            A
 guyub rukun dalane Gusti
           D
 aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Chord Guyub Rukun - Kaliurang Ahh Mantap


Lihat semua :
  • Chord Guyub Rukun
  •