Kunci Gitar Simbok - Guyub Rukun Official ft. Ibu Mundalifah

Transpose:
Capo di fret 4

C                    F    -Em
simbok kulo nyuwon pangapuro..
  Dm                   G
katah luput lan duso kulo..
  C                       F     -Em
mugi panjenengan paring pangapuro..
  Dm                       G
kulo saged urip tentrem mulyo..

Intro : C..F..Am..G..

   C                   F
yo le tak tompo pangapuramu..
-Em        Dm
 tak dongakke sukses
                G
donyo lan.. akhiratmu..
      C                  F
ojo lali.. marang wong tuamu..
-Em    Dm                   G
 ditenani usaha lan ngibadahmu..

Reff :
   C
 matursuwon simbok
          F
 sampun paring pangapuro
        Dm                      G
 kulo menungso katah nggadahi doso..

    C                      F
 yo le aku wong tuo.. akeh lupute..
           Dm
 nanging dongo pangestuku
             G
 yo mung dinggo.. kowe..

Musik : C..F..Am..G..
        C..F..Am..G..

   C                   F
yo le tak tompo pangapuramu..
          Dm
tak dongakke sukses
                G
donyo lan.. akhiratmu..
      C                  F
ojo lali.. marang wong tuamu..
      Dm                   G
ditenani usaha lan ngibadahmu..

Reff :
   C
 matursuwon simbok
          F
 sampun paring pangapuro
        Dm                      G
 kulo menungso katah nggadahi doso..

    C                      F
 yo le aku wong tuo.. akeh lupute..
           Dm
 nanging dongo pangestuku
             G
 yo mung dinggo.. kowe..

   F
 mugi Gusti ngijabahi
   Dm
 dungo kulo seking ati
 G                     C
 ikhlas tulus tekane mati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

   E                    A   -G#m
simbok kulo nyuwon pangapuro..
  F#m                  B
katah luput lan duso kulo..
  E                       A     -G#m
mugi panjenengan paring pangapuro..
  F#m                      B
kulo saged urip tentrem mulyo..

Int. E..A..C#m..B..

   E                   A
yo le tak tompo pangapuramu..
-G#m       F#m
 tak dongakke sukses
                B
donyo lan.. akhiratmu..
      E                  A
ojo lali.. marang wong tuamu..
-G#m   F#m                  B
 ditenani usaha lan ngibadahmu..

Reff :
   E
 matursuwon simbok
          A
 sampun paring pangapuro
        F#m                     B
 kulo menungso katah nggadahi doso..

    E                      A
 yo le aku wong tuo.. akeh lupute..
           F#m
 nanging dongo pangestuku
             B
 yo mung dinggo.. kowe..

Musik : E..A..C#m..B..
        E..A..C#m..B..

   E                   A
yo le tak tompo pangapuramu..
          F#m
tak dongakke sukses
                B
donyo lan.. akhiratmu..
      E                  A
ojo lali.. marang wong tuamu..
      F#m                  B
ditenani usaha lan ngibadahmu..

Reff :
   E
 matursuwon simbok
          A
 sampun paring pangapuro
        F#m                     B
 kulo menungso katah nggadahi doso..

    E                      A
 yo le aku wong tuo.. akeh lupute..
           F#m
 nanging dongo pangestuku
             B
 yo mung dinggo.. kowe..

   A
 mugi Gusti ngijabahi
   F#m
 dungo kulo seking ati
 B                     E
 ikhlas tulus tekane mati..

Chord Simbok - Guyub Rukun Official ft. Ibu Mundalifah


Lihat semua :
  • Chord Guyub Rukun
  •