Kunci Gitar Ilham Bule feat. Tari FD - Aku Ninggal Janji

Transpose:
Intro : C Dm F G
        C..-G

 C                       -G/B
aku pengen kowe ngerasakne..
  Am
roso loro ning njero atiku..
            Dm
kowe ninggalke janji..
          G
gawe loro uripku..

 C                      -G/B
aku ra pengen iki terjadi.
    Am
ninggal tatu ning njero atimu..
           Dm
aku ninggalke janji..
          G
gawe loro uripmu..

     F
kowe ra ngerti
             G
opo sing wis terjadi..
      Em                   Am
mergo wong tuomu ora mangestoni..
             Dm
aku mendem roso..
         G                  C
aku iso opo kabeh iki sio-sio..

Reff :
                  F          G
 wes suwe tak jogone roso.. iki..
                    C
 wes suwe tak pasrahke ati..
                      F      G
 kowe sing tak sayang-sayangi..
                   C
 kowe ra iso ngerteni..

                  F          G
 wes suwe tak jogone roso.. iki..
                    C
 wes suwe tak pasrahke ati..
                      F      G
 kowe sing tak sayang-sayangi..
                   C
 kowe ra iso ngerteni..

Musik : Dm..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..-G

 C
aku ra pengen iki terjadi.
    Am
ninggal tatu ning njero atimu..
           Dm
aku ninggalke janji..
          G
gawe loro uripmu..

     F
kowe ra ngerti
             G
opo sing wis terjadi..
      Em                   Am
mergo wong tuomu ora mangestoni..
             Dm
aku mendem roso..
         G                  C
aku iso opo kabeh iki sio-sio..

Reff :
                  F          G
 wes suwe tak jogone roso.. iki..
                    C
 wes suwe tak pasrahke ati..
                      F      G
 kowe sing tak sayang-sayangi..
                   C
 kowe ra iso ngerteni..

                  F          G
 wes suwe tak jogone roso.. iki..
                    C
 wes suwe tak pasrahke ati..
                      F
 kowe sing tak sayang-sayangi..
                   C  G-G-C
 kowe ra iso ngerteni..
             F                 G
 wes iki dalane.. wes iki takdire..
          C
 dudu jodone..
Facebook
Twitter

Chord Ilham Bule feat. Tari FD - Aku Ninggal Janji

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Ilham Bule
  • Chord Tari FD
  •