Kunci Gitar Friska - Bangbara

Transpose:
Capo ♪ fret 3

Intro : Am Dm F Am
        F F#m E
        F G Am..
        F G Am..

    Am          Dm
ngancikeun asih ka anjeun..
      F        Am
asa hese.. tumerapna..
         C             F
lir ci hujan.. nu ragragan..
    Bb       C       Am
ninggang.. kana daun taleus..

Int. F Am F Bb Am..

  Am                 Dm
najan.. anjeun seseleket..
        F          Am
najan anjeun.. seselendep..
         C         F
da puguh taya.. jalanna..
  Bb          C      Am
anjeun.. geus aya nu boga..

Reff :
 G                     Dm
 anjeun bet jiga bangbara..
        F          Am
 hayang ngaruksak asihna..
   C             F
 molongoan panto hate..
    Bb     C        Am
 nu geus lila pisan ngonci..

     G                Dm
 bangbara anjeun ku tega..
        F               Am
 ngan hayang nyeuseup maduna..
      C         F
 taya pisan bumela na..
       Bb               Am  Em
 ka kembang nu keur tunggara..

Am                Dm
balueng hate keur bingung..
     F            Am
nandangan ka poek hate
      C              F
najan langit bengras caang..
       Bb     C      Am
hate kuring moek mongkreng..

Musik : Dm..Am..Dm F Em..
        F G -Em Am..
        F G -Em Am..
        F Em Am..

    Am          Dm
ngancikeun asih ka anjeun..
      F      Am
asa hese tumerapna..
    C              F
lir ci hujan nu ragragan..
    Bb   C         Am
ninggang kana daun taleus..

Int. F Am F Bb Am..

  Am               Dm
najan anjeun seseleket..
        F        Am
najan anjeun seselendep..
     C          F
da puguh taya jalanna..
  Bb        C      Am
anjeun geus aya nu boga..

Reff :
 G                     Dm
 anjeun bet jiga bangbara..
        F          Am
 hayang ngaruksak asihna..
   C             F
 molongoan panto hate..
    Bb     C        Am
 nu geus lila pisan ngonci..

     G                Dm
 bangbara anjeun ku tega..
        F               Am
 ngan hayang nyeuseup maduna..
      C         F
 taya pisan bumela na..
       Bb               Am
 ka kembang nu keur tunggara..

Am                Dm
balueng hate keur bingung..
     F            Am
nandangan ka poek hate
      C              F
najan langit bengras caang..
       Bb     C      Am
hate kuring moek mongkreng..

Outro : Bb C Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm Fm G# Cm
        G# Am G
        G# A# Cm..
        G# A# Cm..

    Cm          Fm
ngancikeun asih ka anjeun..
      G#       Cm
asa hese.. tumerapna..
         D#            G#
lir ci hujan.. nu ragragan..
    C#       D#      Cm
ninggang.. kana daun taleus..

Int. G# Cm G# C# Cm..

  Cm                 Fm
najan.. anjeun seseleket..
        G#         Cm
najan anjeun.. seselendep..
         D#        G#
da puguh taya.. jalanna..
  C#          D#     Cm
anjeun.. geus aya nu boga..

Reff :
 A#                    Fm
 anjeun bet jiga bangbara..
        G#         Cm
 hayang ngaruksak asihna..
   D#            G#
 molongoan panto hate..
    C#     D#       Cm
 nu geus lila pisan ngonci..

     A#               Fm
 bangbara anjeun ku tega..
        G#              Cm
 ngan hayang nyeuseup maduna..
      D#        G#
 taya pisan bumela na..
       C#               Cm   Gm
 ka kembang nu keur tunggara..

Cm                Fm
balueng hate keur bingung..
     G#           Cm
nandangan ka poek hate
      D#             G#
najan langit bengras caang..
       C#     D#     Cm
hate kuring moek mongkreng..

Musik : Fm..Cm..Fm G# Gm..
        G# A# -Gm Cm..
        G# A# -Gm Cm..
        G# Gm Cm..

    Cm          Fm
ngancikeun asih ka anjeun..
      G#     Cm
asa hese tumerapna..
    D#             G#
lir ci hujan nu ragragan..
    C#   D#        Cm
ninggang kana daun taleus..

Int. G# Cm G# -C# Cm..

  Cm               Fm
najan anjeun seseleket..
        G#       Cm
najan anjeun seselendep..
     D#         G#
da puguh taya jalanna..
  C#        D#     Cm
anjeun geus aya nu boga..

Reff :
 A#                    Fm
 anjeun bet jiga bangbara..
        G#         Cm
 hayang ngaruksak asihna..
   D#            G#
 molongoan panto hate..
    C#     D#       Cm
 nu geus lila pisan ngonci..

     A#               Fm
 bangbara anjeun ku tega..
        G#              Cm
 ngan hayang nyeuseup maduna..
      D#        G#
 taya pisan bumela na..
       C#               Cm
 ka kembang nu keur tunggara..

Cm                Fm
balueng hate keur bingung..
     G#           Cm
nandangan ka poek hate
      D#             G#
najan langit bengras caang..
       C#     D#     Cm
hate kuring moek mongkreng..

Outro : C# D# Cm..

Chord Friska - Bangbara


Lihat semua :
  • Chord Friska
  •