Kunci Gitar Friska - Kuring Jeung Anjeun

Transpose:
Intro : F..Am..F..E..
        F..F..Am..
        F..Am C
        F Dm E..
        F..F..Am..
        
      F            Am
cinta kuering ka anjeunna..
      F            E 
tetep manteng dina dada..
     F                F
ngan anjeun nu jadi lamunan..
    F          Am
mugia cing tinekanan..

Int. F E Am..

     F         Am
asih kuring ka anjeunna..
  F                E
tetep manteng dina hate..
     F                  F
ngan anjeun nu jadi impian..
        F              Am
sesah hilapna cumantel bae..

Reff :
     E   Am    F      Am
 nya anjeun kembang impian..
        F            Dm        E
 nyan anjeun nu jadi bentang pujaan..
       F          Am
 nya anjeun nubibilasan..
       F             Am    E
 nya anjeun luas pipisahan..

       Am      F      Am
 nya anjeun kembang impian..
 E     F            Dm        E
 nya anjeun nu jadi bentang pujaan..
       F          Am
 nya anjeun nubibilasan..
       F      E      Am    E
 nya anjeun luas pipisahan..

      Am     F   Am
cinta kuering ka anjeunna..
      F       Dm      E
ku hanjakal moal laksana..
      F    E        F
urang geus jadi hulian..
  F                Am    E
anjeun geus aya nu buoga..

Musik : F..Am..F..E..
        F..Am..F..E..
        F..F..Am..E

      F            Am
cinta kuering ka anjeunna..
      F            E 
tetep manteng dina dada..
     F                F
ngan anjeun nu jadi lamunan..
    F          Am
mugia cing tinekanan..

Int. F E Am..

     F         Am
asih kuring ka anjeunna..
  F          Dm    E
tetep manteng dina hate..
     F                  F
ngan anjeun nu jadi impian..
        F              Am
sesah hilapna cumantel bae..

Reff :
     E   Am    F      Am
 nya anjeun kembang impian..
        F            Dm        E
 nyan anjeun nu jadi bentang pujaan..
       F          Am
 nya anjeun nubibilasan..
       F             Am    E
 nya anjeun luas pipisahan..

       Am      F      Am
 nya anjeun kembang impian..
 E       F                      E
 nya anjeun nu jadi bentang pujaan..
       F          Am
 nya anjeun nubibilasan..
       F      E      Am   E
 nya anjeun luas pipisahan..

      Am     F   Am
cinta kuering ka anjeunna..
      F       Dm      E
ku hanjakal moal laksana..
      F             F
urang geus jadi hulian..
  F          E     Am
anjeun geus aya nu buoga..

Outro : F E Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#..Fm..C#..C..
        C#..C#..Fm..
        C#..Fm G#
        C# A#m C..
        C#..C#..Fm..
        
      C#           Fm
cinta kuering ka anjeunna..
      C#           C 
tetep manteng dina dada..
     C#               C#
ngan anjeun nu jadi lamunan..
    C#         Fm
mugia cing tinekanan..

Int. C# C Fm..

     C#        Fm
asih kuring ka anjeunna..
  C#               C
tetep manteng dina hate..
     C#                 C#
ngan anjeun nu jadi impian..
        C#             Fm
sesah hilapna cumantel bae..

Reff :
     C   Fm    C#     Fm
 nya anjeun kembang impian..
        C#           A#m       C
 nyan anjeun nu jadi bentang pujaan..
       C#         Fm
 nya anjeun nubibilasan..
       C#            Fm    C
 nya anjeun luas pipisahan..

       Fm      C#     Fm
 nya anjeun kembang impian..
 C     C#           A#m       C
 nya anjeun nu jadi bentang pujaan..
       C#         Fm
 nya anjeun nubibilasan..
       C#     C      Fm    C
 nya anjeun luas pipisahan..

      Fm     C#  Fm
cinta kuering ka anjeunna..
      C#      A#m     C
ku hanjakal moal laksana..
      C#   C        C#
urang geus jadi hulian..
  C#               Fm   -C
anjeun geus aya nu buoga..

Musik : C#..Fm..C#..C..
        C#..Fm..C#..C..
        C#..C#..Fm..-C

      C#           Fm
cinta kuering ka anjeunna..
      C#           C 
tetep manteng dina dada..
     C#               C#
ngan anjeun nu jadi lamunan..
    C#         Fm
mugia cing tinekanan..

Int. C# C Fm..

     C#        Fm
asih kuring ka anjeunna..
  C#         A#m   C
tetep manteng dina hate..
     C#                 C#
ngan anjeun nu jadi impian..
        C#             Fm
sesah hilapna cumantel bae..

Reff :
     C   Fm    C#     Fm
 nya anjeun kembang impian..
        C#           A#m       C
 nyan anjeun nu jadi bentang pujaan..
       C#         Fm
 nya anjeun nubibilasan..
       C#            Fm    C
 nya anjeun luas pipisahan..

       Fm      C#     Fm
 nya anjeun kembang impian..
 C       C#                     C
 nya anjeun nu jadi bentang pujaan..
       C#         Fm
 nya anjeun nubibilasan..
       C#     C      Fm    C
 nya anjeun luas pipisahan..

      Fm     C#  Fm
cinta kuering ka anjeunna..
      C#      A#m     C
ku hanjakal moal laksana..
      C#            C#
urang geus jadi hulian..
  C#         C     Fm
anjeun geus aya nu buoga..

Outro : C# C Fm..

Chord Friska - Kuring Jeung Anjeun


Lihat semua :
  • Chord Friska
  •