Kunci Gitar Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II)

Transpose:
Reff :
     Am       Em
 aku ikhlas sayang..
      F         C
 lungao tanpo luka..
      Dm          G
 ben aku wae sing ngrasakke
         C
 kowe ra usah kuatir..

     Am      Em
 aku sabar sayang..
        F           C
 tak simpen kabeh kenangan..
           Dm      G
 wis cukup aku kelaran..
          C
 tresnomu wis ilang..

Intro : F G C -G/B -Am -G
        F G C G

  C        G           Am
padang.. wulaning dadi saksi..
  F      G           C
tangisku sing deres iki..
      F         G        C
banyu moto kang ra ono arti..
        D                        G
mubah mili kanggo kowe sing mblenjani..

  C        G           Am
biyen.. sliramu wis janji..
    F          G          C
tresno siji ra bakal diganti..
     F        G         C  Am
sesandingan sehidup semati..
       Dm   G       C
kowe lali karo aku iki..

       Am     Em
kurang opo.. aku..
       F          C
ra tak sambatno karepmu..
  Dm           G         C
kowe lungo sak penak awakmu..

       Am     Em
kurang opo.. aku..
        F         C
wis nerimo kahananmu..
   Dm         G        C
saiki kowe ra pedulikanku..

Reff :
     Am       Em
 aku ikhlas sayang..
      F         C
 lungao tanpo luka..
      Dm          G
 ben aku wae sing ngrasakke
         C
 kowe ra usah kuatir..

     Am      Em
 aku sabar sayang..
        F           C
 tak simpen kabeh kenangan..
           Dm      G
 wis cukup aku kelaran..
          C
 tresnomu wis ilang..

Musik : F G C -G/B Am
        F G C G

  C        G           Am
biyen.. sliramu wis janji..
    F          G          C  C7
tresno siji ra bakal diganti..
     F        G         C  Am
sesandingan sehidup semati..
       Dm   G       C
kowe lali karo aku iki..

       Am     Em
kurang opo.. aku..
       F          C
ra tak sambatno karepmu..
  Dm           G         C
kowe lungo sak penak awakmu..

       Am     Em
kurang opo.. aku..
        F         C
wis nerimo kahananmu..
   Dm         G        C
saiki kowe ra pedulikanku..

Reff :
     Am       Em
 aku ikhlas sayang..
      F         C
 lungao tanpo luka..
      Dm          G
 ben aku wae sing ngrasakke
         C
 kowe ra usah kuatir..

     Am      Em
 aku sabar sayang..
        F           C
 tak simpen kabeh kenangan..
           Dm      G
 wis cukup aku kelaran..
          C
 tresnomu wis ilang..

     Am       Em
 aku ikhlas sayang..
      F         C
 lungao tanpo luka..
      Dm          G
 ben aku wae sing ngrasakke
         C
 kowe ra usah kuatir..

     Am      Em
 aku sabar sayang..
        F           C
 tak simpen kabeh kenangan..
           Dm      G
 wis cukup aku kelaran..
          C
 tresnomu wis ilang..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Reff :
     Em       Bm
 aku ikhlas sayang..
      C         G
 lungao tanpo luka..
      Am          D
 ben aku wae sing ngrasakke
         G
 kowe ra usah kuatir..

     Em      Bm
 aku sabar sayang..
        C           G
 tak simpen kabeh kenangan..
           Am      D
 wis cukup aku kelaran..
          G
 tresnomu wis ilang..

Intro : C D G -D/F# -Em -D
        C D G D

  G        D/F#        Em
padang.. wulaning dadi saksi..
  C      D           G
tangisku sing deres iki..
      C         D        G
banyu moto kang ra ono arti..
        A                        D
mubah mili kanggo kowe sing mblenjani..

  G        D           Em
biyen.. sliramu wis janji..
    C          D          G
tresno siji ra bakal diganti..
     C        D         G  Em
sesandingan sehidup semati..
       Am   D       G
kowe lali karo aku iki..

       Em     Bm
kurang opo.. aku..
       C          G
ra tak sambatno karepmu..
  Am           D         G
kowe lungo sak penak awakmu..

       Em     Bm
kurang opo.. aku..
        C         G
wis nerimo kahananmu..
   Am         D        G
saiki kowe ra pedulikanku..

Reff :
     Em       Bm
 aku ikhlas sayang..
      C         G
 lungao tanpo luka..
      Am          D
 ben aku wae sing ngrasakke
         G
 kowe ra usah kuatir..

     Em      Bm
 aku sabar sayang..
        C           G
 tak simpen kabeh kenangan..
           Am      D
 wis cukup aku kelaran..
          G
 tresnomu wis ilang..

Musik : C D G -D/F# Em
        C D G D

  G       D/F#         Em
biyen.. sliramu wis janji..
    C          D          G  G7
tresno siji ra bakal diganti..
     C        D         G  Em
sesandingan sehidup semati..
       Am   D       G
kowe lali karo aku iki..

       Em     Bm
kurang opo.. aku..
       C          G
ra tak sambatno karepmu..
  Am           D         G
kowe lungo sak penak awakmu..

       Em     Bm
kurang opo.. aku..
        C         G
wis nerimo kahananmu..
   Am         D        G
saiki kowe ra pedulikanku..

Reff :
     Em       Bm
 aku ikhlas sayang..
      C         G
 lungao tanpo luka..
      Am          D
 ben aku wae sing ngrasakke
         G
 kowe ra usah kuatir..

     Em      Bm
 aku sabar sayang..
        C           G
 tak simpen kabeh kenangan..
           Am      D
 wis cukup aku kelaran..
          G
 tresnomu wis ilang..

     Em       Bm
 aku ikhlas sayang..
      C         G
 lungao tanpo luka..
      Am          D
 ben aku wae sing ngrasakke
         G
 kowe ra usah kuatir..

     Em      Bm
 aku sabar sayang..
        C           G
 tak simpen kabeh kenangan..
           Am      D
 wis cukup aku kelaran..
          G
 tresnomu wis ilang..
Facebook
Twitter

Chord Diana Dee - Aku Ikhlas (Tresnamu Ilang II)


Lihat semua :
  • Chord Diana Dee
  •