Kunci Gitar Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang)

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F G C..

      C            G         Am
ning alun-alun mbanjar siseh wetan..
    F                    G
kelingan naliko aku kasmaran..
        Em                       Am
yo mung sliramu sing tak sayang-sayang..
      F          G         C
jebul tresnomu saiki wis ilang..

     C           G         Am
kowe teko nggawe aku sengsoro..
       F                    G
nganti loro ono ing njero dodo..
   Em                 F
atiku sansoyo keronto-ronto
    Dm            G           C
tekone kowe lungo karo wong liyo..

      F                G
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      Em                       Am
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  A             Dm                  G
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          C
aku wis lilo..

Reff :
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             C
 ben uripku mulyo..

          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 A        Dm                   G
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                C
 yo wis cukup wae..

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

      F                G
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      Em                       Am
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  A             Dm                  G
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          C
aku wis lilo..

Reff :
         F                    G
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       Em                       Am
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 A       Dm                  G
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             C
 ben uripku mulyo..

          F                         G
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            Em                    Am
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 A        Dm                   G
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                C
 yo wis cukup wae..

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..

            F
 tugu alun-alun mbanjar
                C
 seksi tresnoku gemebyar
                Dm
 kowe sing njalari sayang
   G         C
 saiki malah menghilang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#m
        D E A..

      A            E         F#m
ning alun-alun mbanjar siseh wetan..
    D                    E
kelingan naliko aku kasmaran..
        C#m                      F#m
yo mung sliramu sing tak sayang-sayang..
      D          E         A
jebul tresnomu saiki wis ilang..

     A           E         F#m
kowe teko nggawe aku sengsoro..
       D                    E
nganti loro ono ing njero dodo..
   C#m                D
atiku sansoyo keronto-ronto
    Bm            E           A
tekone kowe lungo karo wong liyo..

      D                E
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      C#m                      F#m
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  F#            Bm                  E
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          A
aku wis lilo..

Reff :
         D                    E
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       C#m                      F#m
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 F#      Bm                  E
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             A
 ben uripku mulyo..

          D                         E
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            C#m                   F#m
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 F#       Bm                   E
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                A
 yo wis cukup wae..

            D
 tugu alun-alun mbanjar
                A
 seksi tresnoku gemebyar
                Bm
 kowe sing njalari sayang
   E         A
 saiki malah menghilang..

Musik : D E C#m F#
        Bm E A..

      D                E
aku sadar.. aku dudu sopo-sopo..
      C#m                      F#m
aku sabar lan legowo.. kowe ngeliyo..
  F#            Bm                  E
nanging tresno iki.. bakal tak lalekno..
          A
aku wis lilo..

Reff :
         D                    E
 ajur atiku netroh sansoyo nelongso..
       C#m                      F#m
 abot roso sing tak jogo aku ra kuoso..
 F#      Bm                  E
 mugi Gusti paringi roso nerimo..
             A
 ben uripku mulyo..

          D                         E
 kepiye meneh tresno wis kebanjur gede..
            C#m                   F#m
 sing tak sayang malah berpaling atine..
 F#       Bm                   E
 ra ono kabar.. lungo karo liyone..
                A
 yo wis cukup wae..

            D
 tugu alun-alun mbanjar
                A
 seksi tresnoku gemebyar
                Bm
 kowe sing njalari sayang
   E         A
 saiki malah menghilang..

            D
 tugu alun-alun mbanjar
                A
 seksi tresnoku gemebyar
                Bm
 kowe sing njalari sayang
   E         A
 saiki malah menghilang..

Chord Diana Dee - Alun Alun Mbanjar (Tresnamu Ilang)

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Diana Dee
  •