Kunci Gitar Syafa Inema - Sigarane Ati

Transpose:
     Am         Em
maturnuwun kang mas..
F             C
mboten mblenjani..
    Dm        G
sliramu njogo ati
      C
tekan sakniki..

Am           Em
mboten nggelani
  F         C
nopo nguciwani
    Dm             G
duh kang mas cah bagus
      C
pepujaning ati..

Intro : Am Em F C
        Dm G C..
        Am Em F C
        Dm G C..

  C         G
sumilire angin dalu
      Am               Em
ngancani kangen marang sliramu
      F           C
masio durung biso ketemu
       Dm       G
tetepo njogo atiku..

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki
F        C
tansah kemerlipan
         Dm       G
ngancani ati kasmaran..

  F              G
maturnuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki
      Dm
bakal tak jogo
    G           C
nganti tekaning pati..

Reff :
      Am         Em
 maturnuwun kang mas
 F             C
 mboten mblenjani
      Dm        G
 sliramu njogo ati 
       C
 tekan sakniki..

 Am           Em
 mboten nggelani
   F         C
 nopo nguciwani
     Dm             G
 duh kang mas cah bagus
       C
 pepujaning ati..

      Dm        G
 mugi Gusti maringi
       C      G/B  Am
 restu marang dongaku
      Dm
 sliramu dadi
   G         C   E
 sigaraning atiku..

Musik : Am Em F C
        Dm G C..
        Am Em F C
        Dm G C..

C              G
lintang lan rembulan
      Am          Em
ing langit wengi iki
F        C
tansah kemerlipan
         Dm       G
ngancani ati kasmaran..

  F              G
maturnuwun kagem sedoyo
       C     G/B   Am
tresno lan setio niki
      Dm
bakal tak jogo
    G           C
nganti tekaning pati..

Reff :
      Am         Em
 maturnuwun kang mas
 F             C
 mboten mblenjani
      Dm        G
 sliramu njogo ati 
       C
 tekan sakniki..

 Am           Em
 mboten nggelani
   F         C
 nopo nguciwani
     Dm             G
 duh kang mas cah bagus
       C
 pepujaning ati..

      Dm        G
 mugi Gusti maringi
       C      G/B  Am
 restu marang dongaku
      Dm
 sliramu dadi
   G         C   E
 sigaraning atiku..


Facebook
Twitter

Chord Syafa Inema - Sigarane Ati


Lihat semua :
  • Chord Syafa Inema
  •