Kunci Gitar Elsa Safira - Langgeng Sesandingan

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Bb..C..Am-Bm-C..

C            G
wulan limo.. awal tresno..
    Am               Em
mok ucapke janji.. asmoro..
F     Fm       C      Am
ati seneng.. kegowo roso..
  F              Dm
roso tresno seng tak songgo
     G
neng ati selawase..

C              G
rino wengi.. kegowo ngimpi..
  Am                       Em
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
F       Fm    C   Am
mok sirami.. ati iki..
   Dm             G         C
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    G        C           G        Am
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Em          F        Em        Dm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   G         C       G           Am
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Em         F
 tresnaku tresnamu..
     C             Dm   G   C
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

Musik : Gm..C..Fm..C..
        G#..Fm..G..

C              G
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Am                       Em
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
F       Fm    C   Am
mok sirami.. ati iki..
   Dm        G              C
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    G        C           G        Am
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Em          F        Em        Dm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   G         C       G           Am
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Em         F
 tresnaku tresnamu..
     C             Dm   G   C
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

 (overtune)
    A        D           A        Bm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku..
 F#m         G        F#m       Em
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   A         D       A           Bm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     F#m        G
 tresnaku tresnamu..
     D             Em   A   D..
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..F..Dm-Em-F..

F            C/E
wulan limo.. awal tresno..
    Dm               Am
mok ucapke janji.. asmoro..
Bb    Bbm      F      Dm
ati seneng.. kegowo roso..
  Bb             Gm
roso tresno seng tak songgo
     C
neng ati selawase..

F              C/E
rino wengi.. kegowo ngimpi..
  Dm                       Am
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
Bb      Bbm   F   Dm
mok sirami.. ati iki..
   Gm             C         F
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    C        F           C/E      Dm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Am          Bb       Am        Gm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   C         F       C/E         Dm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Am         Bb
 tresnaku tresnamu..
     F             Gm   C   F
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

Musik : Cm..F..Bbm..F..
        C#..Bbm..C..

F              C/E
rino wengi.. kegowo ngimpi..
Dm                       Am
sinar wulan lintang seng dadi saksi..
Bb      Bbm   F   Dm
mok sirami.. ati iki..
   Gm        C              F
kanti tresno kang tulus lan suci..

Reff :
    C        F           C        Dm
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku
 Am          Bb       Am        Gm
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   C         F       C           Dm
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Am         Bb
 tresnaku tresnamu..
     F             Gm   C   F
 langgeng nggone sesan..di..ngan..

 (overtune)
    D        G           D        Em
 ra ono wong liyo.. neng njero atiku..
 Bm          C        Bm        Am
 mergo tresnoku.. wes dadi duwekmu..
   D         G       D           Em
 mugo Seng Kuoso.. paring kasunyatan..
     Bm         C
 tresnaku tresnamu..
     G             Am   D   G..
 langgeng nggone sesan..di..ngan..
Facebook
Twitter

Chord Elsa Safira - Langgeng Sesandingan


Lihat semua :
  • Chord Elsa Safira
  •