Kunci Gitar Elsa Safira ft. OM Nirwana - Tresnoku Paling Jeruh

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : Am G F..-G
        Am G F..Dm..E..

    Am          G         C
menengo wae lungguho ning jejerku..
    Dm           E            Am
opo sing ko karepno bakal tak turuti..
      Am          G
cukup mung jogo diri..
      F          C
cukup mung jogo ati..
      Dm            E        (Am)
jo sampek kau menghilang lalu pergi..

Int. Am G F..-G
     Am G F..E..

    Am      G            C      
coboen ae golek o ning mburiku..
       Dm            E          Am
wong wadon temen tresno ning sliramu..
        Am       G
mungkin ono gantine..
       F         C
sing luwih teko aku..
        Dm          E         Am   E
nanging yakin tresnoku paling jeru..

Reff :
   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

    Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      F      E            Am
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

Musik : Dm G C Am
        Dm E Am A
        Dm G C Am
        Dm E Am E

    Am      G            C      
coboen ae golek o ning mburiku..
       Dm            E          Am
wong wadon temen tresno ning sliramu..
        Am       G
mungkin ono gantine..
       F         C
sing luwih teko aku..
        Dm          E         Am   E
nanging yakin tresnoku paling jeru..

Reff :
   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

    Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..

   Am
 rungokno aku..
          Dm                   G
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             C           E
 aku tenan sayang karo kowe..

    Am
 percoyo aku..
          Dm                      G
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                C             E
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      F      E            Am
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
      F      E            Am
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

==ORIGINAL CHORD]]

Intro : Dm C Bb..-C
        Dm C Bb..Gm..A..

    Dm          C         F
menengo wae lungguho ning jejerku..
    Gm           A            Dm
opo sing ko karepno bakal tak turuti..
      Dm          C
cukup mung jogo diri..
      Bb         F
cukup mung jogo ati..
      Gm            A        (Dm)
jo sampek kau menghilang lalu pergi..

Int. Dm C Bb..-C
     Dm C Bb..A..

    Dm      C            F      
coboen ae golek o ning mburiku..
       Gm            A          Dm
wong wadon temen tresno ning sliramu..
        Dm       C
mungkin ono gantine..
       Bb        F
sing luwih teko aku..
        Gm          A         Dm   A
nanging yakin tresnoku paling jeru..

Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

Musik : Gm C F Dm
        Gm A Dm D
        Gm C F Dm
        Gm A Dm A

    Dm      C            F      
coboen ae golek o ning mburiku..
       Gm            A          Dm
wong wadon temen tresno ning sliramu..
        Dm       C
mungkin ono gantine..
       Bb        F
sing luwih teko aku..
        Gm          A         Dm   A
nanging yakin tresnoku paling jeru..

Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
Facebook
Twitter

Chord Elsa Safira ft. OM Nirwana - Tresnoku Paling Jeruh


Lihat semua :
  • Chord Elsa Safira
  • Chord OM Nirwana
  •