Kunci Gitar Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru

Transpose:
Intro : F..G..Em G Am..
        F..G..
        C G Am Em
        F C Dm G..

        C
rasah patah hati
        Am
mergo dikhianati
        F
lalekno seng uwes pergi
                 G
liyo dino bakal oleh ganti..

        C
ojo dipikir jeru
            Am
mergo cidro cintamu
            F
jodo mengko ketemu
               G
slow wae loske urepmu..

       Dm         Am
yen pancen uwes dalane
     G               C
lilakne perpisahan karo de'e
     Dm          Am
lalekne perihnya cinta
       G
tinggalne kabeh luka..

Reff :
         C
 seng mbiyen yowes mbiyen
     G
 ojo dipikir jeru
       Am
 rasah di eleng-eleng
          Em
 seng nglarani atimu
 F
 mending golek liyane
    C            Dm
 losne pikirmu, abot di selehne
         G               C
 tinggal ngopi karo kancane..

         C
 seng mbiyen yowes mbiyen
     G
 ojo dipikir jeru
       Am
 rasah di eleng-eleng
          Em
 seng nglarani atimu
 F
 mending golek liyane
    C            Dm
 losne pikirmu, abot di selehne
         G              (C)
 tinggal ngopi karo kancane..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G C..

        C
rasah patah hati
        Am
mergo dikhianati
        F
lalekno seng uwes pergi
                 G
liyo dino bakal oleh ganti..

        C
ojo dipikir jeru
            Am
mergo cidro cintamu
            F
jodo mengko ketemu
               G
slow wae loske urepmu..

       Dm         Am
yen pancen uwes dalane
     G               C
lilakne perpisahan karo de'e
     Dm          Am
lalekne perihnya cinta
       G
tinggalne kabeh luka..

Reff :
         C
 seng mbiyen yowes mbiyen
     G
 ojo dipikir jeru
       Am
 rasah di eleng-eleng
          Em
 seng nglarani atimu
 F
 mending golek liyane
    C            Dm
 losne pikirmu, abot di selehne
         G               C
 tinggal ngopi karo kancane..

         C
 seng mbiyen yowes mbiyen
     G
 ojo dipikir jeru
       Am
 rasah di eleng-eleng
          Em
 seng nglarani atimu
 F
 mending golek liyane
    C            Dm
 losne pikirmu, abot di selehne
         G              (C)
 tinggal ngopi karo kancane..

         C
 seng mbiyen yowe mbiyen
       G
 ben dadi masa lalu
   Am                   Em
 dilalekne wae seng nglarani atimu
    F                  C
 trimo mikir de'e mbok golek liane
   Dm
 jodo ra kijolan
       G            (C)
 slow ae mesti ono dalan..

Outro : C F G Em
        Am F G..C..

Facebook
Twitter

Chord Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru


Lihat semua :
  • Chord Elsa Safira
  •