Kunci Gitar Dike Sabrina - Sayang Dek'e

Transpose:
Intro : C..G..F G C..

   C         G/B
mbiyen koe tau
          Am             Em
ngomong lirih ning kupingku..
F      G          C
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
F      G           Em
 janji tulus ning ati
    Am         Dm
ora bakal keganti..
        G                     C..
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 C        G/B
aku ora bakal lali
  Am          Em
kenangan ro kowe..
F         G           C 
 mergo janji sing kepatri..

  C           G/B
kabeh penjalukmu
      Am      Em
ora tau tak semoyo..
  F               G           C
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. F G C..C-G/B

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

Musik : Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..

    Am        Em
aku wis iso sabar
          F          C
nompo sak kabehe kahanan iki
        Am     Em
nanging aku ra biso
      F                 G
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..

     Am           Em
 padange sinar rembulan
   F            C
 soyo suwe soyo kelingan
     Dm                     E
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Am           Em
 tumetes eluh ono pipiku
         F                C
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Dm              E
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Am
 aku sayang karo dek'e..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G..D..C D G..

   G         D/F#
mbiyen koe tau
          Em             Bm
ngomong lirih ning kupingku..
C      D          G
 jare ora bakalan ngeliyo ati..
C      D           Bm
 janji tulus ning ati
    Em         Am
ora bakal keganti..
        D                     G..
mergo kowe sing dadi lintange ati..

 G        D/F#
aku ora bakal lali
  Em          Bm
kenangan ro kowe..
C         D           G 
 mergo janji sing kepatri..

  G           D/F#
kabeh penjalukmu
      Em      Bm
ora tau tak semoyo..
  C               D           G
nanging nyatane kowe sing suloyo..

Int. C D G..G-D/F#

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..

Musik : Em Bm C G Am..B..
        Em Bm C G Am..B..

    Em        Bm
aku wis iso sabar
          C          G
nompo sak kabehe kahanan iki
        Em     Bm
nanging aku ra biso
      C                 D
yen kowe.. adoh ning atiku..

Reff :
     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..

     Em           Bm
 padange sinar rembulan
   C            G
 soyo suwe soyo kelingan
     Am                     B
 kelingan.. kowe sing tak sayang..

     Em           Bm
 tumetes eluh ono pipiku
         C                G
 yen kelingan kabeh janji janjimu
        Am              B
 duh Gusti.. aku kudu piye..
              Em
 aku sayang karo dek'e..

Chord Dike Sabrina - Sayang Dek'e


Lihat semua :
  • Chord Dike Sabrina
  •