Kunci Gitar Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele

Transpose:
Intro : C Am F G
        C Am F G

    C
wes cukup cukup aku
          Em
wes cukup aku digawe gelo
      F         G         C
kabeh tresnamu uwis tak lalekno..

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F         G        C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

      Dm
tak sabarne aku
              Em
nanging koyo ora iso
             Dm
kowe gandeng cah kae
G           C
ning ngarep moto..

Int. Am Em Am C Dm G

Reff :
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F          G         C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

     Am 
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
         F       G         C
 ning kowe isih tego mblenjani..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em            Am
 opo sing kok karepke
       Dm   G             C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

Musik : C Am F G

C
wes ora usah mbalek
       Em
tekamu mung gawe loro atiku
      F         G        C
janji-janjimu kabeh kuwi palsu..

      Dm
tak sabarne aku
              Em
nanging koyo ora iso
             Dm
kowe gandeng cah kae
G           C
ning ngarep moto..

Int. Am Em Am C Dm G

Reff :
     Am
 opo sih kurang aku
         Em
 nggonku nresnani kowe
   F         G          C
 kabeh-kabeh uwis tak wenehke..

     Am
 ora keri tresnoku
       Em
 tulus teko ning ati
         F       G         C
 ning kowe isih tego mblenjani..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em            Am
 opo sing kok karepke
       Dm   G             C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

 Dm
 wis tak lilakne
     Em            Am
 opo sing kok karepke
       Dm   G             C
 tresnoku.. kok anggep sepele..

Chord Dike Sabrina - Kok Anggep Sepele


Lihat semua :
  • Chord Dike Sabrina
  •