Kunci Gitar Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Em D Am Em
        Em D Am D Em

    Em
senadyan tresno iki
       D
durung biso luntur
        Am              Em
nanging karepe ati kudu mundur..

    Em
senadyan tresno iki
       D
gawe loro ati
     Am                       Em
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      D                      Em
wes cukup semene lelakon tresnaku
         D                   Em
nyanding kowe mung nambahi loroku
     D                 Em
loro ati iki sansoyo ketandur
     D                  Em
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           Em               C
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     D                     Em
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Em               C
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     D                   Em
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

Musik : Em C D Em
        Em C D Em

   Em
senadyan tresno iki
         D
durung biso luntur
        Am              Em
nanging karepe ati kudu mundur..

    Em
senadyan tresno iki
     D
gawe loro ati
     Am                       Em
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      D                      Em
wes cukup semene lelakon tresnaku
         D                   Em
nyanding kowe mung nambahi loroku
     D                 Em
loro ati iki sansoyo ketandur
     D                  Em
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           Em               C
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     D                     Em
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Em               C
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     D                   Em
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

           Em               C
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     D                     Em
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           Em               C
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     D                   Em
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#m E Bm F#m
        F#m E Bm E F#m

    F#m
senadyan tresno iki
       E
durung biso luntur
        Bm              F#m
nanging karepe ati kudu mundur..

    F#m
senadyan tresno iki
       E
gawe loro ati
     Bm                       F#m
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      E                      F#m
wes cukup semene lelakon tresnaku
         E                   F#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
     E                 F#m
loro ati iki sansoyo ketandur
     E                  F#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           F#m              D
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     E                     F#m
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           F#m              D
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     E                   F#m
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

Musik : F#m D E F#m
        F#m D E F#m

   F#m
senadyan tresno iki
         E
durung biso luntur
        Bm              F#m
nanging karepe ati kudu mundur..

    F#m
senadyan tresno iki
     E
gawe loro ati
     Bm                       F#m
kudu lilo ninggal seng tak tresnani..

      E                      F#m
wes cukup semene lelakon tresnaku
         E                   F#m
nyanding kowe mung nambahi loroku
     E                 F#m
loro ati iki sansoyo ketandur
     E                  F#m
ra kuat ati iki kudu mundur..

Reff :
           F#m              D
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     E                     F#m
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           F#m              D
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     E                   F#m
 aku lan kowe wes dudu jodhone..

           F#m              D
 wes tak lilakne, wes tak liyakne
     E                     F#m
 ati iki ra bakal kanggo kowe
           F#m              D
 wes tak cukupne, wes tak lalekne
     E                   F#m
 aku lan kowe wes dudu jodhone..
Facebook
Twitter

Chord Dike Sabrina - Wes Dudu Jodhone


Lihat semua :
  • Chord Dike Sabrina
  •