Kunci Gitar Keplers Inst - SELOPURO

Transpose:
SELOPURO (Senajan Loro Mung Biso Nyepuro)
Capo di fret 5

Intro : C F G C..

C
 aku lungo pamit
     F
kowe sing tak tresnani
         G
sing tak jaluk
                   C
kowe jo ninggal janji..

C
 aku bali sing tak karep
F
tetep ning ati
    G                    C
bukane kowe malah mbedo ati..

F     G         Em          Am
 nyatane kowe budal karo de'e..
F         G       C
 pas lugu-lugune ati..
F    G               Em          Am
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    F               G         C
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          F          G
 rasane loro.. nang ati kulo
        Em               Am
 dung bodo ra genep nyepuro
        F          G           C
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          F           G
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Em                   Am
 ndang mari ndang golek sing liyo
     F               G            C
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

F     G         Em          Am
 nyatane kowe budal karo de'e..
F         G       C
 pas lugu-lugune ati..
F    G               Em          Am
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    F               G         C
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          F          G
 rasane loro.. nang ati kulo
        Em               Am
 dung bodo ra genep nyepuro
        F          G           C
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          F           G
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Em                     Am
 ndang mari ndang golek sing liyo
     F               G            C
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Outro : F G Em Am
        F G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F Bb C F..

F
 aku lungo pamit
     Bb
kowe sing tak tresnani
         C
sing tak jaluk
                   F
kowe jo ninggal janji..

F
 aku bali sing tak karep
Bb
tetep ning ati
    C                    F
bukane kowe malah mbedo ati..

Bb    C         Am          Dm
 nyatane kowe budal karo de'e..
Bb        C       F
 pas lugu-lugune ati..
Bb   C               Am          Dm
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    Bb              C         F
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          Bb         C
 rasane loro.. nang ati kulo
        Am               Dm
 dung bodo ra genep nyepuro
        Bb         C           F
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          Bb          C
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Am                   Dm
 ndang mari ndang golek sing liyo
     Bb              C            F
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Musik : Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

Bb    C         Am          Dm
 nyatane kowe budal karo de'e..
Bb        C       F
 pas lugu-lugune ati..
Bb   C               Am          Dm
 aku ra nyongko kowe kok koyo ngene..
    Bb              C         F
senajan loro mung biso nyepuroni..

Reff :
          Bb         C
 rasane loro.. nang ati kulo
        Am               Dm
 dung bodo ra genep nyepuro
        Bb         C           F
 wes ngaliyo jo nyeseki nang dodo..

          Bb          C
 rasane loro.. ndang ati mugo
        Am                     Dm
 ndang mari ndang golek sing liyo
     Bb              C            F
 aku yo iso wedok'an yo ra mung riko..

Outro : Bb C Am Dm
        Bb C F..

Chord Keplers Inst - SELOPURO

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Keplers Inst
  •