Kunci Gitar Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan

Transpose:
Intro : F..G..C….

   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe..

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku..

Reff :
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo...

       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       C
 bebrayan tekan ning mati..

Musik : F..G..Em..Am A
        F..G..C….

   C
tembang lagu iki..
    F
tak gawe nggo kowe..
   G
bukti roso tresno
           C
wis mantep aku ro kowe

  C
siji payuwunku..
     F
mugo biso nyawiji..
 G
urip sesandingan susah
  C
seneng dadi siji..

    F          G
ora bakal ngeliyo..
       Em              Am
mung kowe sing tak tresno..
      F
dadio konco uripku sumpah
   Fm                   G
janji sesandingan karo aku...

Reff :
       F               G
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Em                 Am     
 ora bakal.. biso terganti..
 A             F             G
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          C
 ora ngeliyo...

       F              G
 sayangku iki tulus teko ati..
       Em                Am
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  A          F            G
 urip sesandingan.. selawase..
                       A       B
 bebrayan tekan ning mati.. oooo..

 (overtune)
       A               B
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     G#m                C#m 
 ora bakal.. biso terganti..
 C#            A             B
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          E
 ora ngeliyo...

       A              B
 sayangku iki tulus teko ati..
       G#m               C#m
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  C#         A            B
 urip sesandingan.. selawase..
                       E
 bebrayan tekan ning mati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..C..F….

   F
tembang lagu iki..
    Bb
tak gawe nggo kowe..
   C
bukti roso tresno
           F
wis mantep aku ro kowe..

  F
siji payuwunku..
     Bb
mugo biso nyawiji..
 C
urip sesandingan susah
  F
seneng dadi siji..

    Bb         C
ora bakal ngeliyo..
       Am              Dm
mung kowe sing tak tresno..
      Bb
dadio konco uripku sumpah
   Bbm                  C
janji sesandingan karo aku..

Reff :
       Bb              C
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Am                 Dm     
 ora bakal.. biso terganti..
 D             Bb            C
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          F
 ora ngeliyo...

       Bb             C
 sayangku iki tulus teko ati..
       Am                Dm
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  D          Bb           C
 urip sesandingan.. selawase..
                       F
 bebrayan tekan ning mati..

Musik : Bb..C..Am..Dm D
        Bb..C..F….

   F
tembang lagu iki..
    Bb
tak gawe nggo kowe..
   C
bukti roso tresno
           F
wis mantep aku ro kowe

  F
siji payuwunku..
     Bb
mugo biso nyawiji..
 C
urip sesandingan susah
  F
seneng dadi siji..

    Bb         C
ora bakal ngeliyo..
       Am              Dm
mung kowe sing tak tresno..
      Bb
dadio konco uripku sumpah
   Bbm                  C
janji sesandingan karo aku...

Reff :
       Bb              C
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     Am                 Dm     
 ora bakal.. biso terganti..
 D             Bb            C
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          F
 ora ngeliyo...

       Bb             C
 sayangku iki tulus teko ati..
       Am                Dm
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  D          Bb           C
 urip sesandingan.. selawase..
                       D       E
 bebrayan tekan ning mati.. oooo..

 (overtune)
       D               E
 tresnoku iki ikhlas teko ati..
     C#m                F#m
 ora bakal.. biso terganti..
 F#m            D             E
 mung kanggo riko.. siji tresno..
          A
 ora ngeliyo...

       D              E
 sayangku iki tulus teko ati..
       C#m               F#m
 tak jogo.. ora bakal sirno..
  F#m         D            E
 urip sesandingan.. selawase..
                       A
 bebrayan tekan ning mati..

Chord Jeffry & Ardian - Urip Sesandingan


Lihat semua :
  • Chord Ardian
  • Chord Jeffry
  • Chord Jeffry&Ardian
  •