Kunci Gitar Jeffry & Ardian - Tak Jarne Kowe (Acoustic)

Transpose:
Intro : G C -G/B Am D..
        G C -G/B Am D..

G
kowe karo aku
      C
wis pirangane taon
D
mbangun tresno iki
    G          -D/F#
jaremu uwis mari
  Em       Am
kupercoyo awakmu
  C          G    -D/F#
kupercoyo omonganmu
 Em          D
opo wae sing mbok ucapke
C        D
aku percoyo..

Reff :
             C
 tak jarne kowe..
       D        G  -D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G -D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..

Musik : G C D G -D/F#
        Em Am D G G7

G
kowe karo aku
      C
wis pirangane taon
D
mbangun tresno iki
    G          -D/F#
jaremu uwis mari
  Em       Am
kupercoyo awakmu
  C          G    -D/F#
kupercoyo omonganmu
 Em          D
opo wae sing mbok ucapke
C        D
aku percoyo..

Reff :
             C
 tak jarne kowe..
       D        G  -D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G -D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..

             C
 tak jarne kowe..
       D        G  -D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G -D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..
                Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..

Chord Jeffry & Ardian - Tak Jarne Kowe (Acoustic)


Lihat semua :
  • Chord Ardian
  • Chord Jeffry
  • Chord Jeffry&Ardian
  •