Kunci Gitar Gita Selviana ft. Raja Panci - Reganono Atiku

Transpose:
Intro : C G Am G
        F..G..
        Am E Am G
        F..G.. 

    C           G
tekamu koyo ngimpi..
   Am             Em
ibarat embun sing nelesi..
   F
anugerah soko Gusti..
     G
dadi dalan sing madangi
  C
ati iki..

     C          G
isuk awan lan bengi..
       Am            Em
mung kowe sing tak roso..
    F
aku mung iso
           G
berharap kowe teko..

    Am      E
senajan.. kowe..
        C     G
mesti ngla..rani..
    Am      G           F
ora tau.. nganggep aku iki..
G
hoo.. woo..

Reff :
           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..

           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..

Musik : C G Am Em
        F C G# G
        C G Am G
        F C Dm G C..

     C          G
isuk awan lan bengi..
       Am            Em
mung kowe sing tak roso..
    F
aku mung iso
           G
berharap kowe teko..

    Am      E
senajan.. kowe..
        C     G
mesti ngla..rani..
    Am      G           F
ora tau.. nganggep aku iki..
G
hoo.. woo..

Reff :
           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..

           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..

           C   G
 sawangen aku iki..
          Am         Em
 reganono atiku sing berjuang..
     F            C
 aku nang kene tansah sabar..
     G#                    G
 senajan sabar mesti kok tolak..

           C      G
 tapi kowe ra ngerti..
              Am     Em
 sak jeroning atiku iki..
 F            C            G
 sing tansah angenteni esemmu..
      C
 hu uuu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B F# G#m F#
        E..F#..
        G#m D#/G G#m F#
        E..F#..

    B           F#
tekamu koyo ngimpi..
   G#m            D#m
ibarat embun sing nelesi..
   E
anugerah soko Gusti..
     F#
dadi dalan sing madangi
  B
ati iki..

     B          F#
isuk awan lan bengi..
       G#m           D#m
mung kowe sing tak roso..
    E
aku mung iso
           F#
berharap kowe teko..

    G#m     D#/G
senajan.. kowe..
        B     F#
mesti ngla..rani..
    G#m     F#          E
ora tau.. nganggep aku iki..
F#
hoo.. woo..

Reff :
           B   F#
 sawangen aku iki..
          G#m        D#m
 reganono atiku sing berjuang..
     E            B
 aku nang kene tansah sabar..
     G                     F#
 senajan sabar mesti kok tolak..

           B      F#
 tapi kowe ra ngerti..
              G#m    D#m
 sak jeroning atiku iki..
 E            B            F#
 sing tansah angenteni esemmu..

Musik : B F# G#m D#m
        E B G F#
        B F# G#m F#
        E B C#m F# B..

     B          F#
isuk awan lan bengi..
       G#m           D#m
mung kowe sing tak roso..
    E
aku mung iso
           F#
berharap kowe teko..

    G#m     D#/G
senajan.. kowe..
        B     F#
mesti ngla..rani..
    G#m     F#          E
ora tau.. nganggep aku iki..
F#
hoo.. woo..

Reff :
           B   F#
 sawangen aku iki..
          G#m        D#m
 reganono atiku sing berjuang..
     E            B
 aku nang kene tansah sabar..
     G                     F#
 senajan sabar mesti kok tolak..

           B      F#
 tapi kowe ra ngerti..
              G#m    D#m
 sak jeroning atiku iki..
 E            B            F#
 sing tansah angenteni esemmu..

           B   F#
 sawangen aku iki..
          G#m        D#m
 reganono atiku sing berjuang..
     E            B
 aku nang kene tansah sabar..
     G                     F#
 senajan sabar mesti kok tolak..

           B      F#
 tapi kowe ra ngerti..
              G#m    D#m
 sak jeroning atiku iki..
 E            B            F#
 sing tansah angenteni esemmu..
      B
 hu uuu..

Chord Gita Selviana ft. Raja Panci - Reganono Atiku


Lihat semua :
  • Chord Gita Selviana
  • Chord Raja Panci
  •