Kunci Gitar Mala Agatha Feat. Raja Panci - Minggir Awas Pliket

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C F G C
       (hae 8x)
        C F G C..
       (hae 8x)

[Raja Panci]
C                F
dek.. kowe ojo kemayu..
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am               Dm
elek elek.. biyen aku uwis tau
      G              C
kringeten.. bareng awakmu..

[Duet]
                C
minggir awas pliket..
                      F
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      G
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      C
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..

                      C
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      F
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      G
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      C
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
        C
hooh i..yoo..

[Mala Agatha]
C                 F
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      G                 C
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
      Am             Dm
tangi'o.. ojo miring turumu
      G              C
ora sudi.. aku karo awakmu..

Reff : [Raja Panci]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        C
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu
 G                       C
  tak dolne bengkok bapakku..

 [Mala Agatha]
                     F
 kowe urung ngerti sopo aku
                       C
 aku ratu youtube sing paling ayu
                     Dm
 minggato soko ngarepku
 G                   C
  timbang tak pancal raimu..

 [Raja Panci]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        C
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu
 G                        C
  tak nyolong pitik tanggaku..

 [Mala Agatha]
                     F
 sopo seng sudi karo dangkringanmu
                    C
 duwe manuk kok ora kaku kaku
                 Dm
 reneo nyedak'o aku.. sayang..
 G                   C
  rene tak keplak gundulmu..

[Raja Panci]
C                F
dek.. kowe ojo kemayu..
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am               Dm
elek elek.. biyen aku uwis tau
      G              C
kringeten.. bareng awakmu..

Reff : [Raja Panci]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        C
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu
 G                       C
  tak dolne bengkok bapakku..

 [Mala Agatha]
                     F
 kowe urung ngerti sopo aku
                       C
 aku ratu youtube sing paling ayu
                     Dm
 minggato soko ngarepku
 G                   C
  timbang tak pancal raimu..

 [Raja Panci]
                  F
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        C
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Dm
 ngomongo piro regamu
 G                        C
  tak nyolong pitik tanggaku..

 [Mala Agatha]
                     F
 sopo seng sudi karo dangkringanmu
                    C
 duwe manuk kok ora kaku kaku
                 Dm
 reneo nyedak'o aku.. sayang..
 G                   C..
  rene tak keplak gundulmu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D G A D
       (hae 8x)
        D G A D..
       (hae 8x)

[Raja Panci]
D                G
dek.. kowe ojo kemayu..
    A                    D
senajan.. wis sukses uripmu..
      Bm               Em
elek elek.. biyen aku uwis tau
      A              D
kringeten.. bareng awakmu..

[Duet]
                D
minggir awas pliket..
                      G
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      A
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      D
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..

                      D
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      G
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      A
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
                      D
hooh.. iyo.., hooh.. iyo..
        D
hooh i..yoo..

[Mala Agatha]
D                 G
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      A                 D
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
      Bm             Em
tangi'o.. ojo miring turumu
      A              D
ora sudi.. aku karo awakmu..

Reff : [Raja Panci]
                  G
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        D
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Em
 ngomongo piro regamu
 A                       D
  tak dolne bengkok bapakku..

 [Mala Agatha]
                     G
 kowe urung ngerti sopo aku
                       D
 aku ratu youtube sing paling ayu
                     Em
 minggato soko ngarepku
 A                   D
  timbang tak pancal raimu..

 [Raja Panci]
                  G
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        D
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Em
 ngomongo piro regamu
 A                        D
  tak nyolong pitik tanggaku..

 [Mala Agatha]
                     G
 sopo seng sudi karo dangkringanmu
                    D
 duwe manuk kok ora kaku kaku
                 Em
 reneo nyedak'o aku.. sayang..
 A                   D
  rene tak keplak gundulmu..

[Raja Panci]
D                G
dek.. kowe ojo kemayu..
    A                    D
senajan.. wis sukses uripmu..
      Bm               Em
elek elek.. biyen aku uwis tau
      A              D
kringeten.. bareng awakmu..

Reff : [Raja Panci]
                  G
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        D
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Em
 ngomongo piro regamu
 A                       D
  tak dolne bengkok bapakku..

 [Mala Agatha]
                     G
 kowe urung ngerti sopo aku
                       D
 aku ratu youtube sing paling ayu
                     Em
 minggato soko ngarepku
 A                   D
  timbang tak pancal raimu..

 [Raja Panci]
                  G
 ora masalah kowe ngenyek aku
                        D
 sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                   Em
 ngomongo piro regamu
 A                        D
  tak nyolong pitik tanggaku..

 [Mala Agatha]
                     G
 sopo seng sudi karo dangkringanmu
                    D
 duwe manuk kok ora kaku kaku
                 Em
 reneo nyedak'o aku.. sayang..
 A                   D..
  rene tak keplak gundulmu..

Chord Mala Agatha Feat. Raja Panci - Minggir Awas Pliket


Lihat semua :
  • Chord Mala Agatha
  • Chord Raja Panci
  •