Kunci Gitar Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati

Transpose:
Intro : C G/B Am G F Fm..

C           G/B
yen eling.. esemmu..
Am           Em
gawe trenyuh atiku
  F      G        C
gawe aku rabiso turu..
Dm       G
 opo ra eling aku
       C      G/B  Am
naliko ngucap janjimu
G       Dm        G        C
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

Dm        G         C          Am
 pirang taun koe gandeng karo aku..
         Dm     G          C   G
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

Reff :
     C        G
 kelaran ati iki..
     Am          Em
 yen eling manis janjimu..
    F          G              C
 janji.. sing uwes mbok blenjani..
        F              G
 rasane grantes ning dodo
        Em         Am
 gawe gelo lan kuciwo
           Dm      G        C
 ninggal tatu.. sakjroning atiku..

Int. Dm..Am..Dm E Am..
     Dm..Am..F G Am..

        Am         Em
duh kangmas ngapuranen aku
    C          G
yen aku ninggalne kowe
   Am       G         C
pancen iki uwes kahanane..
        Dm        G
wong tuaku ra setuju
         C            Am
yen kowe nyanding awakku
     Dm     G          C     G
lilakno aku ikhlasno lungaku..

Reff :
     C        G
 kelaran ati iki..
     Am          Em
 yen eling manis janjimu..
 F             G              C
 janji.. seng uwes mbok blenjani..
           F          G
 tak dongakno kowe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro..
        Dm        G            C
 tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

     C        G
 kelaran ati iki..
     Am          Em
 yen eling manis janjimu..
 F             G              C
 janji.. seng uwes mbok blenjani..
           Dm        G
 tak dongakno koe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro..
        Dm      G            C
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo..

           Dm        G
 tak dongakno koe mulyo
         C  G/B  Am
 senajan atiku loro..
        Dm      G            C
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F# C#/F D#m C# B Bm..

F#          C#/F
yen eling.. esemmu..
D#m          A#m
gawe trenyuh atiku
  B      C#       F#
gawe aku rabiso turu..
G#m      C#
 opo ra eling aku
       F#     C#/F D#m
naliko ngucap janjimu
C#      G#m       C#       F#
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

G#m       C#        F#         D#m
 pirang taun koe gandeng karo aku..
         G#m    C#         F#  C#
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

Reff :
     F#       C#
 kelaran ati iki..
     D#m         A#m
 yen eling manis janjimu..
    B          C#             F#
 janji.. sing uwes mbok blenjani..
        B              C#
 rasane grantes ning dodo
        A#m        D#m
 gawe gelo lan kuciwo
           G#m     C#       F#
 ninggal tatu.. sakjroning atiku..

Int. G#m..D#m..G#m A# D#m..
     G#m..D#m..B C# D#m..

        D#m        A#m
duh kangmas ngapuranen aku
    F#         C#
yen aku ninggalne kowe
   D#m      C#        F#
pancen iki uwes kahanane..
        G#m       C#
wong tuaku ra setuju
         F#           D#m
yen kowe nyanding awakku
     G#m    C#         F#    C#
lilakno aku ikhlasno lungaku..

Reff :
     F#       C#
 kelaran ati iki..
     D#m         A#m
 yen eling manis janjimu..
 B             C#             F#
 janji.. seng uwes mbok blenjani..
           B          C#
 tak dongakno kowe mulyo
         F# C#/F D#m
 senajan atiku loro..
        G#m       C#           F#
 tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

     F#       C#
 kelaran ati iki..
     D#m         A#m
 yen eling manis janjimu..
 B             C#             F#
 janji.. seng uwes mbok blenjani..
           G#m       C#
 tak dongakno koe mulyo
         F# C#/F D#m
 senajan atiku loro..
        G#m     C#           F#
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo..

           G#m       C#
 tak dongakno koe mulyo
         F# C#/F D#m
 senajan atiku loro..
        G#m     C#           F#
 tak ikhlasno kowe ro wong liyo..

Chord Ucup Klaten Feat. Salsabila - Kelaran Ati


Lihat semua :
  • Chord Salsabila
  • Chord Ucup Klaten
  •