Kunci Gitar Andi KDI feat. Salsabila - Seiya Sekata

Transpose:
Intro : Am F C G
        Am F C G

  Am               F
loro iki sansoyo jeru..
   C                   G
waktu riko nglarani atiku..
  Am                 F
rogo iki sing kuat nahan..
  C                  G
loro ati seng soyo jeru..

Int. Am F C G

  Am                   F
pengen ati ngilangke loro..
   C                   G
waktu riko mageh sun sayang..
Am                   F
tangisan ring njero ati..
  C                   G
riko ninggal ati sun iki..

Reff :
           Am                F
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             C               G
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Am               F
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             C           G
 ring wengi iki, lorone ati..

    Am            F
tak lakoni opo anane..
  G
loro ati..

Musik : Am F C G
        Am F C G

Reff :
           Am                F
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             C               G
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Am               F
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             C           G
 ring wengi iki, lorone ati..

(overtune)
           Bm                G
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             D               A
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Bm               G
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             D           A
 ring wengi iki, lorone ati..

  Bm                   G
tangisku.. ring wengi iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Bb F C
        Dm Bb F C

  Dm               Bb
loro iki sansoyo jeru..
   F                   C
waktu riko nglarani atiku..
  Dm                 Bb
rogo iki sing kuat nahan..
  F                  C
loro ati seng soyo jeru..

Int. Dm Bb F C

  Dm                   Bb
pengen ati ngilangke loro..
   F                   C
waktu riko mageh sun sayang..
Dm                   Bb
tangisan ring njero ati..
  F                   C
riko ninggal ati sun iki..

Reff :
           Dm                Bb
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             F               C
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Dm               Bb
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             F           C
 ring wengi iki, lorone ati..

    Dm            Bb
tak lakoni opo anane..
  C
loro ati..

Musik : Dm Bb F C
        Dm Bb F C

Reff :
           Dm                Bb
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             F               C
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Dm               Bb
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             F           C
 ring wengi iki, lorone ati..

(overtune)
           Em                C
 riko sing ndeleng ati sun loro..
             G               D
 ring wengi iki, ring wengi iki..
           Em               C
 riko sing ndeleng ati sun ajur..
             G           D
 ring wengi iki, lorone ati..

  Em                   C
tangisku.. ring wengi iki..

Chord Andi KDI feat. Salsabila - Seiya Sekata


Lihat semua :
  • Chord Andi KDI
  • Chord Salsabila
  •