Kunci Gitar Ucup Klaten - Sangu Urip

Transpose:
Intro : F G C..
        F G C..
        G-Am-B..

         C                    G
konco-konco urip iku sing tenanan..
          G                      C
golek ngilmu kanggo sangu masa depan..
       C          C7       F          
ojo gampang katut rusake jaman..
        C        G        C C7
tetep jogo perilaku kesopanan..

Reff :
           F               C
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              G              C
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     F             C
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        G                C G
 mulyo uripe.. ugo akherate..

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk neng kelas malah digetak..
            C                  F
gek neng ngomah diseneni ro ibune..
       C            G       C C7
mergo aku mung nyekeli HP wae..

Reff :
           F               C
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              G              C
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     F             C
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        G                C
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

Musik : C F C F
        C F C F
        C F C F
        C F C..
        G..C..F G C..
        G-Am-B..

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk neng kelas malah digetak..
            C                  F
gek neng ngomah diseneni ro ibune..
       C            G       C C7
mergo aku mung nyekeli HP wae..

Reff :
           F               C
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              G              C
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     F             C
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        G                C
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

           F               C
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              G              C
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     F             C
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        G                C
 mulyo uripe.. ugo akhirate..
        G                C
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb C F..
        Bb C F..
        C-Dm-E..

         F                    C
konco-konco urip iku sing tenanan..
          C                      F
golek ngilmu kanggo sangu masa depan..
       F          F7       Bb         
ojo gampang katut rusake jaman..
        F        C        F  F7
tetep jogo perilaku kesopanan..

Reff :
           Bb              F
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              C              F
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     Bb            F
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        C                F  C
 mulyo uripe.. ugo akherate..

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk neng kelas malah digetak..
            F                  Bb
gek neng ngomah diseneni ro ibune..
       F            C       F  F7
mergo aku mung nyekeli HP wae..

Reff :
           Bb              F
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              C              F
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     Bb            F
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        C                F
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

Musik : F Bb F Bb
        F Bb F Bb
        F Bb F Bb
        F Bb F..
        C..F..Bb C F..
        C-Dm-E..

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk neng kelas malah digetak..
            F                  Bb
gek neng ngomah diseneni ro ibune..
       F            C       F  F7
mergo aku mung nyekeli HP wae..

Reff :
           Bb              F
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              C              F
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     Bb            F
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        C                F
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

           Bb              F
 arep nang omah.. opo nang sekolah..
              C              F
 sing penting kabeh.. podo bungah..
     Bb            F
 ojo lali.. dijogo akhlake..
        C                F
 mulyo uripe.. ugo akhirate..
        C                F
 mulyo uripe.. ugo akhirate..

Chord Ucup Klaten - Sangu Urip


Lihat semua :
  • Chord Ucup Klaten
  •