Kunci Gitar Laili Kumalahati - Embuh

Transpose:
Change re-chord C/E = Em Intro : F G C.. C Dm opo kowe ora kangen karo aku.. G C opo kowe ora rindu karo aku.. Em F sepi ning kene.. ngenteni tekanmu.. C G F -G lagi ngopo, karo sopo, kowe ning kono.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C Dm G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb G saiki embuh ilang ning.. ngendi.. C Dm kerlipe lintang sing dadi saksi bisu.. G C kowe ngucap janji ngiket ning atiku.. Em F rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi.. G C F G sayangku tresnoku iki yo mung siji.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. Am Dm -Em dongaku mung.. ndang ba..lio.. F G kangen ku wis pol ning jero.. (Am) dodo.. Musik : Am..G/B..C..G C F.. D#..F..G.. Reff : C F ndisik kowe.. tau.. janji.. G C jare sehi..dup se..mati.. Am Dm Bb saiki embuh ilang ning.. ngendi.. G (kowe ning ngendi..) hooo.. C F kabeh coro.. wis tak.. cobo.. G C mupus cidro.. jroning.. dodo.. A/C# Dm -Em dongaku mung.. ndang balio.. F G -Em kangen ku wis pol ning jero.. (dodo) F G kangen ku wis pol ning jero.. C.. ning jero dodo..

Chord Laili Kumalahati - Embuh

    Sorry, no related chords at this time.

    Lihat semua :
  • Chord Laili Kumalahati
  •