Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe

Transpose:
Intro : C G/B Am G
        F C G G7
           gobloog !!!

    C                 G/B     Am  G
aku ra nyongko.. kowe setego iki..
     F           C           G  G7
di kei ati.. kok malah nggateli..

     C            G/B           Am
nangisi kowe koyo wong goblog wae.. 
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
     F        C         G  G7
koyo ra ono wae sing liane..

       F            G
yen pancen wes dadi pilihane
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

Musik : F G C A
        Dm..G G7

    C              G/B       Am
aku ra ngerti kowe segoblog iki..
             G
(goblog!, goblog goblog goblog!!!)
    F          C             G  G7
opo wes lali sopo sing ngancani..

      C             G/B       Am
mbien pas kowe lagi susah-susahe..
          G
(kere!, kere kere kere!!!)
      F          C            G  G7
sing aku nduwe kabeh kanggo kowe..

        F       G
nanging saiki kowe ninggalke
     C            A
kowe njaluk mlaku dewe-dewe
    Dm                G
monggo wae sekarepe kowe.. (hok'a hok'e)

Reff :
          F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

  C7            F
 uwes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

 C7       F
 lungao wae..
        G         C
 nggole'o sing liane..
      A            Dm
 ra bakal tak peksake..
        G             C
 kowe kudu tetep nang kene..

 C7            F
 wes tak ikhlaske..
       G            C
 wes cukup ngerti wae..
        A       Dm
 pancen udu dalane..
            G         C
 mending mlaku dewe-dewe..

Chord Kuli Hoa Hoe - Sakarepe Kowe


Lihat semua :
  • Chord Kuli Hoa Hoe
  •