Kunci Gitar Kuli Hoa Hoe - Pengangguran

Transpose:
Intro : Am..Dm..G..C E
        Am..Dm..G..C E..

       Am
pancen jaman saiki
     Dm
ra bisa dipungkiri
     G
arep nggolek rejeki
    E
angele setengah mati

     Am
ngelamar sana sini
      Dm
harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
  E                 Am  E
(edan!!!) mahal sekali..

    Am
rasane sedih tenan
     Dm
menjadi pengangguran
     G
urip nang perantauan
       E
nyekel duit pas-pasan

       Am
mung cukup kanggo mangan
     Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
  E                  Am
(edan!!!) nelangsa tenan..
           E
(hok'a hok'e..)

Reff :
         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..

       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..

Musik : Am..Dm..G..C E..
        Am Dm G E..

       Am
pancen jaman saiki
     Dm
ra bisa dipungkiri
     G
arep nggolek rejeki
    E
angele setengah mati

     Am
ngelamar sana sini
      Dm
harus pakai referensi
      G
bayar administrasi
  E                 Am  E
(edan!!!) mahal sekali..

    Am
rasane sedih tenan
     Dm
menjadi pengangguran
     G
urip nang perantauan
       E
nyekel duit pas-pasan

       Am
mung cukup kanggo mangan
     Dm
karo mbayar kos-kosan
       G
ndas mumet ra karuan
  E                  Am
(edan!!!) nelangsa tenan..
           E
(hok'a hok'e..)

Reff :
         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..

       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..

         F              G
 koyo ngene rasane dadi pengangguran
    C               Am
 ngalor ngidul ora ono tujuan
     Dm             G
 nggolet gawean ngelamar kudu 
         C    E
 nganggo cuan..

       F                  G
 ora kuat pengin balik kampung halaman
   C                Am
 tapi mbokan dadi bahan omongan
      Dm            G
 mbok dadi beban terpaksa kudu 
    C     E
 bertahan..

        Am
(pancen jaman saiki)
      Dm
(ra bisa dipungkiri)
      G
(arep nggolek rejeki)
     E
(angele setengah mati)

     Am
(ngelamar sana sini)
      Dm
(harus pakai referensi)
      G
(bayar administrasi)
  E                Am
(edan!!! mahal sekali..)
           E    Am
(hok'a hok'e.., serrr..)

Chord Kuli Hoa Hoe - Pengangguran


Lihat semua :
  • Chord Kuli Hoa Hoe
  •