Kunci Gitar Deviana Safara Feat. Arya Satria - Ngapuranen Aku

Transpose:
Intro : G Am F G
        G Am F G….

G                   Am
Dek opo sing dadi salahku..
F                    G
tego kowe ninggalne aku..
G                      Am
mas tulong ngapuranen aku..
F                  G
wes gawe lorone atimu..

G                   Am
Dek opo sing dadi karepmu..
F                   G
tego kowe nglarani aku..
G                      Am
mas tulong ngapuranen aku..
F                    G
aku wes ngakoni salahku..

     Em                 Am
Loro atimu.. mung mergo aku..
     D                      G
kowe tak tinggal pas sayang sayange..

Musik : Em..Em..Am..Em..
        Am..G..

Reff :
       Em                   Bm
 Janji tresnamu mung kanggo aku..
     Am                 Bm
 ora bakal ono sing liyane..

 Int. Am..G..

         Em             Bm
 Nanging nyatane bedo kahanane..
          Am              Bm
 kowe ninggal aku tanpo mesakne..
 Am
 mas pancene kabeh salahku..
        D                  G
 ngapuranen aku seh sayang sliramu..

Musik : Em..Em..Am..Em..
        Am..G..

Reff :
       Em                   Bm
 Janji tresnamu mung kanggo aku..
       Am               Bm
 ora bakal ono sing liyane..

 Int. Am..G..

         Em             Bm
 Nanging nyatane bedo kahanane..
          Am              Bm
 kowe ninggal aku tanpo mesakne..
 Am
 mas pancene kabeh salahku..
        D                  G
 ngapuranen aku seh sayang sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Gm D# F
        F Gm D# F….

F                   Gm
Dek opo sing dadi salahku..
D#                   F
tego kowe ninggalne aku..
F                      Gm
mas tulong ngapuranen aku..
D#                 F
wes gawe lorone atimu..

F                   Gm
Dek opo sing dadi karepmu..
D#                  F
tego kowe nglarani aku..
F                      Gm
mas tulong ngapuranen aku..
D#                   F
aku wes ngakoni salahku..

     Dm                 Gm
Loro atimu.. mung mergo aku..
     C                      F
kowe tak tinggal pas sayang sayange..

Musik : Dm..Dm..Gm..Dm..
        Gm..F..

Reff :
       Dm                   Am
 Janji tresnamu mung kanggo aku..
     Gm                 Am
 ora bakal ono sing liyane..

 Int. Gm..F..

         Dm             Am
 Nanging nyatane bedo kahanane..
          Gm              Am
 kowe ninggal aku tanpo mesakne..
 Gm
 mas pancene kabeh salahku..
        C                  F
 ngapuranen aku seh sayang sliramu..

Musik : Dm..Dm..Gm..Dm..
        Gm..F..

Reff :
       Dm                   Am
 Janji tresnamu mung kanggo aku..
       Gm               Am
 ora bakal ono sing liyane..

 Int. Gm..F..

         Dm             Am
 Nanging nyatane bedo kahanane..
          Gm              Am
 kowe ninggal aku tanpo mesakne..
 Gm
 mas pancene kabeh salahku..
        C                  F
 ngapuranen aku seh sayang sliramu..

Chord Deviana Safara Feat. Arya Satria - Ngapuranen Aku


Lihat semua :
  • Chord Arya Satria
  • Chord Deviana Safara
  •