Kunci Gitar Yayan Jatnika - Pukah

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : Am..F..Dm E
       -Am F -Am E
        Am E..Am..
        Am E..F..Am..

      E          F              Am
satadina.. sugan teh moal rek cidra..
       E             F       E
boro betah.. mika nyaah mika cinta..
        Dm                       Am
ka manehna.. kuring geus asa miboga..
   Am   E      F             E
geuning.. asih teh lain nu kuring..
      E                Dm     
katresna gancang luncatna..
G          Am
milih nu lian..

Int. F E Am..

       E         F              Am
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           E               F         E
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Dm                        Am
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Am   E      F           E
peurih.. asa diturih ku hinis..
    E            Dm     G        Am
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
   E
 anjeun, datang deui..
     F               Am
 sanggeus meunang kanyeri..
        G          Am
 tapi hate teu narima..
      F              Am
 kanyeri.. asa can bari..
   F        Bb     Am
 bongan.. anjeun tega..
       F            Am
 ngulinkeun rasa kacinta..

  E
 asih, nu mimiti..
   F              Am
 pukah teu puguh salah..
   G              Am
 pegat beurat duriat..
        F               Am
 anjeun mah jongjon miheman..

Musik : Am..Am F..F..Am

       E         F              Am
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           E               F         E
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Dm                        Am
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Am   E      F           E
peurih.. asa diturih ku hinis..
    E            Dm     G        Am
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
   E
 anjeun, datang deui..
     F               Am
 sanggeus meunang kanyeri..
        G          Am
 tapi hate teu narima..
      F              Am
 kanyeri.. asa can bari..
   F        Bb     Am
 bongan.. anjeun tega..
       F            Am
 ngulinkeun rasa kacinta..

  E
 asih, nu mimiti..
   F              Am
 pukah teu puguh salah..
   G              Am
 pegat beurat duriat..
        F               Am
 anjeun mah jongjon miheman..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm..G#..Fm G
       -Cm G# -Cm G
        Cm G..Cm..
        Cm G..G#..Cm..

      G          G#             Cm
satadina.. sugan teh moal rek cidra..
       G             G#      G
boro betah.. mika nyaah mika cinta..
        Fm                       Cm
ka manehna.. kuring geus asa miboga..
   Cm   G      G#            G
geuning.. asih teh lain nu kuring..
      G                Fm     
katresna gancang luncatna..
A#         Cm
milih nu lian..

Int. G# G Cm..

       G         G#             Cm
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           G               G#        G
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Fm                        Cm
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Cm   G      G#          G
peurih.. asa diturih ku hinis..
    G            Fm     A#       Cm
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
   G
 anjeun, datang deui..
     G#              Cm
 sanggeus meunang kanyeri..
        A#         Cm
 tapi hate teu narima..
      G#             Cm
 kanyeri.. asa can bari..
   G#       C#     Cm
 bongan.. anjeun tega..
       G#           Cm
 ngulinkeun rasa kacinta..

  G
 asih, nu mimiti..
   G#             Cm
 pukah teu puguh salah..
   A#             Cm
 pegat beurat duriat..
        G#              Cm
 anjeun mah jongjon miheman..

Musik : Cm..Cm G#..G#..Cm

       G         G#             Cm
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           G               G#        G
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Fm                        Cm
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Cm   G      G#          G
peurih.. asa diturih ku hinis..
    G            Fm     A#       Cm
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
   G
 anjeun, datang deui..
     G#              Cm
 sanggeus meunang kanyeri..
        A#         Cm
 tapi hate teu narima..
      G#             Cm
 kanyeri.. asa can bari..
   G#       C#     Cm
 bongan.. anjeun tega..
       G#           Cm
 ngulinkeun rasa kacinta..

  G
 asih, nu mimiti..
   G#             Cm
 pukah teu puguh salah..
   A#             Cm
 pegat beurat duriat..
        G#              Cm
 anjeun mah jongjon miheman..
Facebook
Twitter

Chord Yayan Jatnika - Pukah


Lihat semua :
  • Chord Yayan Jatnika
  •