Kunci Gitar Yayan Jatnika - Mega Hideung

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : Am F Dm Am
        F Am F Am..

Am                    Am
tuh itu layung siga pulung..
        G       F         Am
ningal urang nu teu satujuan..
  Dm
naha anjeun bisa
       Am
robah anu ges pasini
          F
da bongan anjeun nu menta
           F
kuring nganteur kahayangna
         Bb         Am
anjeun hayang pepegatan..

Am                  Am
tuh itu mega ngahalangan..
        G                  Am 
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Dm
naha ku teu sangka
        Am
akhirna geuning beut kieu
        F
kacinta urang duaan
       F
aya nu ngahihileudan
       Bb       Am
gogoda eta ka urang..

G      Am      G        Am
mega hideung.. ngalangkangan..
          F
langit ceudeum tanda arek
       Am    E
hujan datang..

Reff :
        Am    F           Am
 naha naon.. anu rek di teang..
      Dm                Am
 kanyaah.. kacinta keur urang..
                    F
 meureun kuring heunte..
              Am
 ngalayah ku harta..
               F              Bb
 ukur banda cinta modal anu boga..
          Am E
 jang salira..

         Am   F            Am
 teu ngarti.. na jero pikirna..
        Dm             Am
 yen harta.. bisa mawa bagya..
            F                  Am
 loba anu pisah.. lain kurang harta..
               F                   Bb
 silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
            Am
 lain ukur harta..
 G                  Am
 anjeun beda pilihanna..
    G                 Am
 nu di teang geuning harta..

Musik : Am F Dm Am 
        Dm..Am..F..E..
        F G Am..F E Am..

Am                  Am
tuh itu mega ngahalangan..
        G                  Am 
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Dm
naha ku teu sangka
        Am
akhirna geuning beut kieu
        F
kacinta urang duaan
       F
aya nu ngahihileudan
       Bb       Am
gogoda eta ka urang..

G      Am      G        Am
mega hideung.. ngalangkangan..
          F
langit ceudeum tanda arek
       Am    E
hujan datang..

Reff :
        Am    F           Am
 naha naon.. anu rek di teang..
      Dm                Am
 kanyaah.. kacinta keur urang..
                    F
 meureun kuring heunte..
              Am
 ngalayah ku harta..
               F              Bb
 ukur banda cinta modal anu boga..
          Am E
 jang salira..

         Am   F            Am
 teu ngarti.. na jero pikirna..
        Dm             Am
 yen harta.. bisa mawa bagya..
            F                  Am
 loba anu pisah.. lain kurang harta..
               F                   Bb
 silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
            Am
 lain ukur harta..
 G                  Am
 anjeun beda pilihanna..
    G                 Am..
 nu di teang geuning harta..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm G Em Bm
        G Bm G Bm..

Bm                    Bm
tuh itu layung siga pulung..
        A       G         Bm
ningal urang nu teu satujuan..
  Em
naha anjeun bisa
       Bm
robah anu ges pasini
          G
da bongan anjeun nu menta
           G
kuring nganteur kahayangna
         C          Bm
anjeun hayang pepegatan..

Bm                  Bm
tuh itu mega ngahalangan..
        A                  Bm  
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Em
naha ku teu sangka
        Bm
akhirna geuning beut kieu
        G
kacinta urang duaan
       G
aya nu ngahihileudan
       C        Bm
gogoda eta ka urang..

A      Bm      A        Bm
mega hideung.. ngalangkangan..
          G
langit ceudeum tanda arek
       Bm    F#
hujan datang..

Reff :
        Bm    G           Bm
 naha naon.. anu rek di teang..
      Em                Bm
 kanyaah.. kacinta keur urang..
                    G
 meureun kuring heunte..
              Bm
 ngalayah ku harta..
               G              C
 ukur banda cinta modal anu boga..
          Bm  F#
 jang salira..

         Bm   G            Bm
 teu ngarti.. na jero pikirna..
        Em             Bm
 yen harta.. bisa mawa bagya..
            G                  Bm
 loba anu pisah.. lain kurang harta..
               G                   C
 silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
            Bm
 lain ukur harta..
 A                  Bm
 anjeun beda pilihanna..
    A                 Bm
 nu di teang geuning harta..

Musik : Bm..G..Em..Bm..
        Em..Bm..G..F#..
        G A Bm..G F# Bm..

Bm                  Bm
tuh itu mega ngahalangan..
        A                  Bm  
langit anu.. rek ngagebray caang..
  Em
naha ku teu sangka
        Bm
akhirna geuning beut kieu
        G
kacinta urang duaan
       G
aya nu ngahihileudan
       C        Bm
gogoda eta ka urang..

A      Bm      A        Bm
mega hideung.. ngalangkangan..
          G
langit ceudeum tanda arek
       Bm    F#
hujan datang..

Reff :
        Bm    G           Bm
 naha naon.. anu rek di teang..
      Em                Bm
 kanyaah.. kacinta keur urang..
                    G
 meureun kuring heunte..
              Bm
 ngalayah ku harta..
               G              C
 ukur banda cinta modal anu boga..
          Bm  F#
 jang salira..

         Bm   G            Bm
 teu ngarti.. na jero pikirna..
        Em             Bm
 yen harta.. bisa mawa bagya..
            G                  Bm
 loba anu pisah.. lain kurang harta..
               G                   C
 silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta..
            Bm
 lain ukur harta..
 A                  Bm
 anjeun beda pilihanna..
    A                 Bm..
 nu di teang geuning harta..

Chord Yayan Jatnika - Mega Hideung


Lihat semua :
  • Chord Yayan Jatnika
  •