Kunci Gitar Yayan Jatnika - Lamunan

Transpose:
Intro : Am F Am..Dm..E..

         Am
daun kalapa..
    F               Am
nu oyag.. ka tebak angin..
          F
siga gupayna.. kawas gupayna
          E
nu lawas ilang..
Dm        Am     F           Am
 kasawang deui.. nembongan deui..
         Am             Bb
asih munggaran nu teu kahontal..
Bb        Am
 dina lamunan..

              Am
mun seug manehna..
    F            Am
kiwari.. aya gigireun..
            F
meureunan hate.. moal tagiwur
           E
dirungrung gandrung..
Dm      Am      F         Am
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        Am             Bb
ukur ngolebat dina lamunan..
Bb        Am
 dina lamunan..

Reff:
           Dm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         F          Am
 manehna ta..ya laratan..
          Dm
 unggal beja.. nu katampa..
          F           Am
 dijugjug wa..le teu aya..

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna..
                 Am
 nu kungsi nyambuang..
 Am               F
 ukur tinggal waasna..
               (Am)
 nyeungitan lamunan..

Musik : Am..Am..Dm..Dm..
        E..F G Am..

              Am
mun seug manehna..
    F            Am
kiwari.. aya gigireun..
            F
meureunan hate.. moal tagiwur
           E
dirungrung gandrung..
Dm      Am      F         Am
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        Am             Bb
ukur ngolebat dina lamunan..
Bb        Am
 dina lamunan..

Reff:
           Dm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         F          Am
 manehna ta..ya laratan..
          Dm
 unggal beja.. nu katampa..
          F           Am
 dijugjug wa..le teu aya..

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna..
                 Am
 nu kungsi nyambuang..
 Am               F
 ukur tinggal waasna..
                Am
 nyeungitan lamunan..

           Dm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         F          Am
 manehna ta..ya laratan..
          Dm
 unggal beja.. nu katampa..
          F           Am
 dijugjug wa..le teu aya..

 Am                     F
 kembang-kembang ka tresna..
                 Am
 nu kungsi nyambuang..
 Am               F
 ukur tinggal waasna..
              Am
 nyeungitan lamunan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m D F#m..Bm..C#..

         F#m
daun kalapa..
    D               F#m
nu oyag.. ka tebak angin..
          D
siga gupayna.. kawas gupayna
          C#
nu lawas ilang..
Bm        F#m    D           F#m
 kasawang deui.. nembongan deui..
         F#m            G
asih munggaran nu teu kahontal..
G         F#m
 dina lamunan..

              F#m
mun seug manehna..
    D            F#m
kiwari.. aya gigireun..
            D
meureunan hate.. moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung..
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan..
G         F#m
 dina lamunan..

Reff:
           Bm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         D          F#m
 manehna ta..ya laratan..
          Bm
 unggal beja.. nu katampa..
          D           F#m
 dijugjug wa..le teu aya..

 F#m                    D
 kembang-kembang ka tresna..
                 F#m
 nu kungsi nyambuang..
 F#m              D
 ukur tinggal waasna..
               (F#m)
 nyeungitan lamunan..

Musik : F#m..F#m..Bm..Bm..
        C#..D E F#m..

              F#m
mun seug manehna..
    D            F#m
kiwari.. aya gigireun..
            D
meureunan hate.. moal tagiwur
           C#
dirungrung gandrung..
Bm      F#m     D         F#m
 atuh kamana?.. naha dimana?..
        F#m            G
ukur ngolebat dina lamunan..
G         F#m
 dina lamunan..

Reff:
           Bm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         D          F#m
 manehna ta..ya laratan..
          Bm
 unggal beja.. nu katampa..
          D           F#m
 dijugjug wa..le teu aya..

 F#m                    D
 kembang-kembang ka tresna..
                 F#m
 nu kungsi nyambuang..
 F#m              D
 ukur tinggal waasna..
                F#m
 nyeungitan lamunan..

           Bm
 unggal tempat.. tos dipapay..
         D          F#m
 manehna ta..ya laratan..
          Bm
 unggal beja.. nu katampa..
          D           F#m
 dijugjug wa..le teu aya..

 F#m                    D
 kembang-kembang ka tresna..
                 F#m
 nu kungsi nyambuang..
 F#m              D
 ukur tinggal waasna..
              F#m
 nyeungitan lamunan..

Chord Yayan Jatnika - Lamunan


Lihat semua :
  • Chord Yayan Jatnika
  •