Kunci Gitar Selvata - Mblenjani Janji

Transpose:
Capo fret 2 Intro : Em -Am G F G.. C G Am Em kelingan naliko kowe lan aku F G lungguh bebarengan karo nyawang esemmu C G Am kowe janji ora bakal nglarani ati F G C aku percoyo kowe ora mblenjani janji.. Int. C..G C G Am nanging.. saiki wes bedo cerito.. F G kowe lungo rasane loro ning njero dodo.. Em Am ninggalne aku gandeng karo wong liyo.. Dm G C aku ora popo yen kowe iso bahagio.. Int. Dm Am F G C.. Reff : F G C Am kowe tego tenan ninggalne aku dewean.. Dm G C kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan.. F G C Am aku kudu piye yen pancen ngene dalane.. Dm G uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. C langgeng saklawase.. Musik : F..G..Em E Am.. Dm..G..C..G.. C G Am nanging.. saiki wes bedo cerito.. F G kowe lungo rasane loro ning njero dodo.. Em Am ninggalne aku gandeng karo wong liyo.. Dm G C aku ora popo yen kowe iso bahagio.. Am Em pancen iki kabeh salahku.. F C aku lungo ninggalne janjiku.. Am Em nanging iki wes dadi pilihanku.. F G ngapurane.. wes lalekno aku.. Reff : F G C Am kowe tego tenan ninggalne aku dewean.. Dm G C kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan.. F G C Am aku kudu piye yen pancen ngene dalane.. Dm G uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. C C7 langgeng saklawase.. #) Dm yen ngene takdire.. G wes ben kabeh iki C dadi kenangan wae.. Dm G tak dongakne.. Fm C mugo kowe ora keno karmane.. ==ORIGINAL CHORD]] Intro : F#m -Bm A G A.. D A Bm F#m kelingan naliko kowe lan aku G A lungguh bebarengan karo nyawang esemmu D A Bm kowe janji ora bakal nglarani ati G A D aku percoyo kowe ora mblenjani janji.. Int. D..A D A Bm nanging.. saiki wes bedo cerito.. G A kowe lungo rasane loro ning njero dodo.. F#m Bm ninggalne aku gandeng karo wong liyo.. Em A D aku ora popo yen kowe iso bahagio.. Int. Em Bm G A D.. Reff : G A D Bm kowe tego tenan ninggalne aku dewean.. Em A D kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan.. G A D Bm aku kudu piye yen pancen ngene dalane.. Em A uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. D langgeng saklawase.. Musik : G..A..F#m F# Bm.. Em..A..D..A.. D A Bm nanging.. saiki wes bedo cerito.. G A kowe lungo rasane loro ning njero dodo.. F#m Bm ninggalne aku gandeng karo wong liyo.. Em A D aku ora popo yen kowe iso bahagio.. Bm F#m pancen iki kabeh salahku.. G D aku lungo ninggalne janjiku.. Bm F#m nanging iki wes dadi pilihanku.. G A ngapurane.. wes lalekno aku.. Reff : G A D Bm kowe tego tenan ninggalne aku dewean.. Em A D kowe lali janjimu opo pancen ra kelingan.. G A D Bm aku kudu piye yen pancen ngene dalane.. Em A uwes tak ikhlaske.. mugo kowe.. D D7 langgeng saklawase.. #) Em yen ngene takdire.. A wes ben kabeh iki D dadi kenangan wae.. Em A tak dongakne.. Gm D mugo kowe ora keno karmane..

Chord Selvata - Mblenjani Janji


Lihat semua :
  • Chord Selvata
  •