Kunci Gitar Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku)

Transpose:
Intro : F G C -G/B Am
        Dm..Fm G

   C                      F
mbiyen aku tau.. seneng karo kowe..
    G                      C  -G/B
senadyan kahananku koyo ngene..
  Am                      Dm
tibo tangi kabeh uwis tak lakoni..
       F         G       C   Fm Dm G 
demi kowe.. seng tak tresnani..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G            C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G             (Am)
 aku.. wis ora sudi..

Musik : Am..F E
        Am -G F E..Am A
        Dm G Em Am
        Dm G C..

C            Em             F
aku ora nyongko.. neng mburiku kowe tego
          G                        C
ninggal lungo.. karo seng sugeh bondo..
 Am                  Dm
aku ora popo.. mergo aku rumongso..
    F                G        C
aku wis lilo yen aku mbok sio-sio..

     F         G
tiwasno chatmu neng whatsappku
Em        Am
wis tak paku..
    Dm          G          C
jebule kowe ngliyo ning mburiku..

Reff :
    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G             (F)
 aku.. wis ora sudi..

    F      G
 Gusti.. nopo kulo
      Em         Am
 niki kurang gemati..
      Dm             G
 wong seng tak tresnani
       C
 jebul ra duwe ati..

    F           G
 mboten tak getuni
     Em     Am
 aku wis janji..
  Dm
 ora bakal bali..
  G              C
 aku.. wis ora sudi..
  Dm                G
 ora bakal bali.. karo..
                 Fm
 kowe sing nggateli..

Chord Selvata - Ra Nduwe Ati (Wis Tak Paku)


Lihat semua :
  • Chord Selvata
  •