Kunci Gitar Lex Har - Paringi Kuat

Transpose:
C                       G
kerjo sing semangat, rasah kakean sambat
 Am                    Em
urip ora tentu terus terusan mlarat
  F               C
pasrahke wae karo sing gawe kodrat
  G            C       G
mugo wae diparingi kuat..

Intro : C G Am Em
        F C G..

C                    Em
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  F          G         C
kabeh iki mergo lagi keadhaan..
Dm                Am
dhik ngertiyo.. lungoku iki
 F                      G
aku janji ra bakal ngapusi..

      F         G      Em         Am
jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio..
        Dm            G          C
tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo..
    F          G    Em          Am
ra usah mikir aku.. sing neko-neko..
 Dm                        G
ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo..

Reff :
 Am               Em
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 F                  C
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Am                Em
  aku pingin wes cukup leh padu
   F                G
 mikir.. masa depan yang baru..

 Am                 Em
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  F             C
 urip iki pancen akeh cobaan
 Am         Em
  atimu gawenen sing tenang
     F           G
 tresnaku kanggo sliramu..
         C       G
 gak bakale ilang..

Musik : C G Am Em
        F C G..
        C G Am Em
        F G C..

C                    Em
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  F          G         C
kabeh iki mergo lagi keadhaan..
Dm                Am
dhik ngertiyo.. lungoku iki
 F                      G
aku janji ra bakal ngapusi..

      F         G      Em         Am
jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio..
        Dm            G          C
tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo..
    F          G    Em          Am
ra usah mikir aku.. sing neko-neko..
 Dm                        G
ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo..

Reff :
 Am               Em
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 F                  C
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Am                Em
  aku pingin wes cukup leh padu
   F                G
 mikir.. masa depan yang baru..

 Am                 Em
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  F             C
 urip iki pancen akeh cobaan
 Am         Em
  atimu gawenen sing tenang
     F           G
 tresnaku kanggo sliramu..
         C
 gak bakale ilang..

 Am               Em
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 F                  C
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Am                Em
  aku pingin wes cukup leh padu
   F                G
 mikir.. masa depan yang baru..

 Am                 Em
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  F             C
 urip iki pancen akeh cobaan
 Am         Em
  atimu gawenen sing tenang
     F           G
 tresnaku kanggo sliramu..
         C
 gak bakale ilang..

C                    Em
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  F          G         C
kabeh iki mergo lagi keadhaan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

   G                       D
kerjo sing semangat, rasah kakean sambat
 Em                    Bm
urip ora tentu terus terusan mlarat
  C               G
pasrahke wae karo sing gawe kodrat
  D            G       D
mugo wae diparingi kuat..

Intro : G D Em Bm
        C G D..

G                    Bm
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  C          D         G
kabeh iki mergo lagi keadhaan..
Am                Em
dhik ngertiyo.. lungoku iki
 C                      D
aku janji ra bakal ngapusi..

      C         D      Bm         Em
jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio..
        Am            D          G
tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo..
    C          D    Bm          Em
ra usah mikir aku.. sing neko-neko..
 Am                        D
ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo..

Reff :
 Em               Bm
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 C                  G
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Em                Bm
  aku pingin wes cukup leh padu
   C                D
 mikir.. masa depan yang baru..

 Em                 Bm
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  C             G
 urip iki pancen akeh cobaan
 Em         Bm
  atimu gawenen sing tenang
     C           D
 tresnaku kanggo sliramu..
         G       D
 gak bakale ilang..

Musik : G D Em Bm
        C G D..
        G D Em Bm
        C D G..

G                    Bm
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  C          D         G
kabeh iki mergo lagi keadhaan..
Am                Em
dhik ngertiyo.. lungoku iki
 C                      D
aku janji ra bakal ngapusi..

      C         D      Bm         Em
jaluk ku mung siji.. kowe tetep setio..
        Am            D          G
tak tinggal kerjo ojo sampek suloyo..
    C          D    Bm          Em
ra usah mikir aku.. sing neko-neko..
 Am                        D
ojo sampek cidro.. ben aku ora kuciwo..

Reff :
 Em               Bm
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 C                  G
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Em                Bm
  aku pingin wes cukup leh padu
   C                D
 mikir.. masa depan yang baru..

 Em                 Bm
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  C             G
 urip iki pancen akeh cobaan
 Em         Bm
  atimu gawenen sing tenang
     C           D
 tresnaku kanggo sliramu..
         G
 gak bakale ilang..

 Em               Bm
  kowe ning kono ojo sampek ilang roso
 C                  G
  janjiku ning kowe bakal tak jogo
 Em                Bm
  aku pingin wes cukup leh padu
   C                D
 mikir.. masa depan yang baru..

 Em                 Bm
  cukup leh nesunan lan cemburuan
  C             G
 urip iki pancen akeh cobaan
 Em         Bm
  atimu gawenen sing tenang
     C           D
 tresnaku kanggo sliramu..
         G
 gak bakale ilang..

G                    Bm
dhik sepurane bukane aku ra tresno
  C          D         G
kabeh iki mergo lagi keadhaan..

Chord Lex Har - Paringi Kuat


Lihat semua :
  • Chord Lex Har
  •