Kunci Gitar Lex Har - Janjimu Ning Ngawi

Transpose:
Capo fret 3

Intro : F G Em Am
        Bb G..

   C                       Am
mbiyen.. dirimu sing tak sayang sayang..
  F                    G
nanging.. saiki kowe malah.. ngilang..
 Em                   Am
opo.. pancen kowe wes lali..
        F                       G
karo janjimu.. sing mbiyen tak ugemi..

  C                  Am
nemen.. nemene loro ati iki..
 F                         G
angen.. angenku sing bakal iso duweni..
  Em                       Am
nanging.. kabeh tinggal janji..
         F                   G
kowe ninggal aku.. ra bali bali..

Reff :
         F
 layange ati..
      G           Em
 sing tak tulis kuwi..
          Am       F
 sing tak rasakke iki..
          G        C  C7
 tak nggo pengati ati..

        F
 janji ati..
       G              Em
 sing uwes mbok blenjani..
         Am         F
 sing mbiyen tak arepi..
    G             C
 saiki ninggal pergi..

Musik : Dm Em F G C
        Dm Em F G

 C                     Am
eling.. naliko janjimu ning ngawi..
  F                              G
nanging.. yen tak eling tambah loro.. ati..
 Em               Am
ajur.. rasane rogoku iki
      F                     G
mugo wae Gusti.. maringi ganti..

Reff :
         F
 layange ati..
      G           Em
 sing tak tulis kuwi..
      Am           F
 sing tak rasakke iki..
          G        C
 tak nggo pengati ati..

        F
 janji ati..
       G              Em
 sing uwes mbok blenjani..
         Am         F
 sing mbiyen tak arepi..
    G             C
 saiki ninggal pergi..

         F
 layange ati..
      G           Em
 sing tak tulis kuwi..
      Am           F
 sing tak rasakke iki..
          G        C
 tak nggo pengati ati..

        F
 janji ati..
       G              Em    Am
 sing uwes mbok blenjani i..i..
        F             G       C
 kuatno atiku ngiklhasno kowe rabi..
        F             G       C
 mugi wae Gusti ndang maringi ganti..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# A# Gm Cm
        C# A#..

   D#                      Cm
mbiyen.. dirimu sing tak sayang sayang..
  G#                   A#
nanging.. saiki kowe malah.. ngilang..
 Gm                   Cm
opo.. pancen kowe wes lali..
        G#                      A#
karo janjimu.. sing mbiyen tak ugemi..

  D#                 Cm
nemen.. nemene loro ati iki..
 G#                        A#
angen.. angenku sing bakal iso duweni..
  Gm                       Cm
nanging.. kabeh tinggal janji..
         G#                  A#
kowe ninggal aku.. ra bali bali..

Reff :
         G#
 layange ati..
      A#          Gm
 sing tak tulis kuwi..
          Cm       G#
 sing tak rasakke iki..
          A#       D# D#
 tak nggo pengati ati..

        G#
 janji ati..
       A#             Gm
 sing uwes mbok blenjani..
         Cm         G#
 sing mbiyen tak arepi..
    A#            D#
 saiki ninggal pergi..

Musik : Fm Gm G# A# D#
        Fm Gm G# A#

 D#                    Cm
eling.. naliko janjimu ning ngawi..
  G#                             A#
nanging.. yen tak eling tambah loro.. ati..
 Gm               Cm
ajur.. rasane rogoku iki
      G#                    A#
mugo wae Gusti.. maringi ganti..

Reff :
         G#
 layange ati..
      A#          Gm
 sing tak tulis kuwi..
      Cm           G#
 sing tak rasakke iki..
          A#       D#
 tak nggo pengati ati..

        G#
 janji ati..
       A#             Gm
 sing uwes mbok blenjani..
         Cm         G#
 sing mbiyen tak arepi..
    A#            D#
 saiki ninggal pergi..

         G#
 layange ati..
      A#          Gm
 sing tak tulis kuwi..
      Cm           G#
 sing tak rasakke iki..
          A#       D#
 tak nggo pengati ati..

        G#
 janji ati..
       A#             Gm    Cm
 sing uwes mbok blenjani i..i..
        G#            A#      D#
 kuatno atiku ngiklhasno kowe rabi..
        G#            A#      D#
 mugi wae Gusti ndang maringi ganti..

Chord Lex Har - Janjimu Ning Ngawi


Lihat semua :
  • Chord Lex Har
  •