Transpose:

Chord Kunci Gitar Lex Har - Andum Asmoro

Capo di fret 2 

Intro : C G Am Em
        Dm C G..

 C              G
opo mungkin tak temokne
    Am               Em
tresno sing koyok mbiyen kae
     F           C
sing ilang wektu awakmu
   Dm        G
ngadoh soko aku..

 C        G
opo isih ono tresno
     Am       Em
neng njero atiku
      F           C
sing ilang wektu awakmu
    Dm   G
nglarani aku..

Reff :
     C     G
 lungo.. wae..
  Am             Em
 ora usah mbalik neng kene
   F          C
 cukup semene wae
        Dm             G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C     G
 tresnamu.. iki..
     Am         Em
 nggawe bubrahe ati
   F           C
 pesenku neng awakmu
 Dm       G
 sing ati-ati..

Musik : F Fm C Am
        Dm G C G

     C        G
neng kene aku ngenteni
     Am          Em
neng kono awakmu ngapusi
     F        C
neng kene aku ngangeni
     Dm          G       C   G
neng kono awakmu andum asmoro..

Reff :
     C     G
 lungo.. wae..
  Am             Em
 ora usah mbalik neng kene
   F          C
 cukup semene wae
        Dm             G
 yo wis ben tak nggo dewe..

       C     G
 tresnamu.. iki..
     Am         Em
 nggawe bubrahe ati
   F           C
 pesenku neng awakmu
 Dm       G
 sing ati-ati..

     C     G
 lungo.. wae..
  Am             Em
 ora usah mbalik neng kene
   F          C
 cukup semene wae
     Dm             G
 yoisben tak nggo dewe..

       C     G
 tresnamu.. iki..
     Am         Em
 nggawe bubrahe ati
   F           C
 pesenku neng awakmu
 Dm       G
 sing ati-ati..

F       G            Em    Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm           G         C
aku kesel ngenteni sliramu
      F            G    Em  Am
wes penak kuninggalne.. awakmu
     Dm       G        C
neng kene aku tak urip dewe..

F       G            Em    Am
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Dm           G           C
aku loro mung tak empet wae
       F            G    Em   Am
yo wis ben tak trimone.. nasibku
 Dm             G      C
aku pancen wong ora nduwe..

===ORIGINAL CHORD))

Intro : D A Bm F#m
        Em D A..

 D              A
opo mungkin tak temokne
    Bm               F#m
tresno sing koyok mbiyen kae
     G           D
sing ilang wektu awakmu
   Em        A
ngadoh soko aku..

 D        A
opo isih ono tresno
     Bm       F#m
neng njero atiku
      G           D
sing ilang wektu awakmu
    Em   A
nglarani aku..

Reff :
     D     A
 lungo.. wae..
  Bm             F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G          D
 cukup semene wae
        Em             A
 yo wis ben tak nggo dewe..

       D     A
 tresnamu.. iki..
     Bm         F#m
 nggawe bubrahe ati
   G           D
 pesenku neng awakmu
 Em       A
 sing ati-ati..

Musik : G Gm D Bm
        Em A D A

     D        A
neng kene aku ngenteni
     Bm          F#m
neng kono awakmu ngapusi
     G        D
neng kene aku ngangeni
     Em          A       D   A
neng kono awakmu andum asmoro..

Reff :
     D     A
 lungo.. wae..
  Bm             F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G          D
 cukup semene wae
        Em             A
 yo wis ben tak nggo dewe..

       D     A
 tresnamu.. iki..
     Bm         F#m
 nggawe bubrahe ati
   G           D
 pesenku neng awakmu
 Em       A
 sing ati-ati..

     D     A
 lungo.. wae..
  Bm             F#m
 ora usah mbalik neng kene
   G          D
 cukup semene wae
     Em             A
 yoisben tak nggo dewe..

       D     A
 tresnamu.. iki..
     Bm         F#m
 nggawe bubrahe ati
   G           D
 pesenku neng awakmu
 Em       A
 sing ati-ati..

G       A            F#m   Bm
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Em           A         D
aku kesel ngenteni sliramu
      G            A    F#m Bm
wes penak kuninggalne.. awakmu
     Em       A        D
neng kene aku tak urip dewe..

G       A            F#m   Bm
opo ora ketok.. neng mripatmu
 Em           A           D
aku loro mung tak empet wae
       G            A    F#m  Bm
yo wis ben tak trimone.. nasibku
 Em             A      D
aku pancen wong ora nduwe..
Lihat semua :
  • Chord Lex Har




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status