Kunci Gitar Rendy Purba - Terminal Pandaan

Transpose:
Intro : G..C D G..

G
 sepine omah iki..
C        D        G
 mergo raono sliramu..
G
 sedelo delo kamar tak inguki..
C         D         G 
 seng ono amung fotomu..

C   D           G
 ngopo kowe ninggal marang aku..
C           D          G
 kadong wes jero tresnoku..

G
 srengege seng madangi bumi iki..
C      D        G
 kemulono awak iki..
G
 kusamaning ati lungo neng endi..
C          D             G
 yen eling mbok ndango bali..

C   D         G 
 rendeng uwes ganti ketigo..
C         D         G
 tak kangeni ora kroso..

Int. C D G..
     C D G..
     Am..Bm..C D G..

C   D         G 
 rendeng uwes ganti ketigo..
C         D         G
 tak kangeni ora kroso..

Reff :
 G       Am   Am       Bm
 tak enteni.. tak kangeni..
 C             D        G
 neng terminal pandaan iki..
 G       Am   Am      Bm
 ganti taun.. ganti sasi..
        C              D         G
 ora kroso.. neng kene aku ngenteni..

 G       Am   Am       Bm
 tak enteni.. tak tangisi..
 C             D        G
 neng terminal pandaan iki..
 G       Am   Am      Bm
 ganti taun.. ganti sasi..
        C              D         G
 ora kroso.. neng kene aku ngenteni..

             C
mbok ndang teko..
     D           G
ben adem.. dodo iki..
             C
mbok ndang teko..
     D          G
ben adem.. dodo iki..

Facebook
Twitter

Chord Rendy Purba - Terminal Pandaan


Lihat semua :
  • Chord Rendy Phurrba
  •