Kunci Gitar REDSOX D.P.R feat. Bagas Putra - Mendung Putih

Transpose:
Intro : F G Am..
        Dm G Am..

Am                   Dm
 mendung putih dino.. iki..
G                C    G/B
 udan grimis ora mari..
Am                  Dm
 netes eluhku neng.. pipi..
G                   C      G/B Am
 naliko kelingan treno..ku sejati..
          Dm
kowe wes ilang..
F                    G
 neng kenanganmu rabakal ilang..

Reff :
    C                       F
 Gusti Allah wes ngatur dalane..
    Dm                     G
 Gusti Allah nduwe dalan dewe..
   C                  F
 mugo kowe ugo iso nompo..
  Dm                          G
 opo sing wes di gariske Seng Kuoso..

Am               Am  -Bm-C  Dm
 mendung putih.. seng neng.. mego..
G                    C   G/B
 langit peteng ketok moto..
Am                Dm
 ora maksud aku cidro..
            G
ning kepiye maneh..
                 C     G/B   Am
iki takdir Sing Kuoso.. ngertio..
            F      G             C
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      C
wes tau berjuang tenanan..
     F
tapi pupus neng tengah dalan..
       Dm
wes berharap neng pelaminan
        G
nanging ora dadi kasunyatan..

Em       Am  Em        Am
 dosaku opo.. salahku opo..
F                       G
 Gusti seng molak malik roso..
F                 G
 yen ra jodo iso opo..

Reff :
    C                       F
 Gusti Allah wes ngatur dalane..
    Dm                     G
 Gusti Allah nduwe dalan dewe..
   C                  F
 mugo kowe ugo iso nompo..
  Dm                          G
 opo sing wes di gariske Seng Kuoso..hoo..

   C         E
 kudu tak trimo
          F
 opo seng wes dadi takdirku
 (Gusti Allah wes ngatur dalane)   
   Dm
 mugo Gusti paring
         G
 dalan padhang nggo awakku
 (Gusti Allah wes ngatur dalane) 
  Em         E
 aku percoyo iki
       F
 seng apik nggo awakku
 (mugo koe ugo iso nompo)
    Dm                    G
 mergo garis urip uwong bedo bedo..
 (opo sing wes di gariske Seng Kuoso)
      C G/B Am
 ngertio..

Outro : F   G   C
        ha..a..aa..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# F Gm..
        Cm F Gm..

Gm                   Cm
 mendung putih dino.. iki..
F                Bb   F/A
 udan grimis ora mari..
Gm                  Cm
 netes eluhku neng.. pipi..
F                   Bb     F/A Gm
 naliko kelingan treno..ku sejati..
          Cm
kowe wes ilang..
D#                   F
 neng kenanganmu rabakal ilang..

Reff :
    Bb                      D#
 Gusti Allah wes ngatur dalane..
    Cm                     F
 Gusti Allah nduwe dalan dewe..
   Bb                 D#
 mugo kowe ugo iso nompo..
  Cm                          F
 opo sing wes di gariske Seng Kuoso..

Gm               Gm  -Am-Bb Cm
 mendung putih.. seng neng.. mego..
F                    Bb  F/A
 langit peteng ketok moto..
Gm                Cm
 ora maksud aku cidro..
            F
ning kepiye maneh..
                 Bb    F/A   Gm
iki takdir Sing Kuoso.. ngertio..
            D#     F             Bb
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      Bb
wes tau berjuang tenanan..
     D#
tapi pupus neng tengah dalan..
       Cm
wes berharap neng pelaminan
        F
nanging ora dadi kasunyatan..

Dm       Gm  Dm        Gm
 dosaku opo.. salahku opo..
D#                      F
 Gusti seng molak malik roso..
D#                F
 yen ra jodo iso opo..

Reff :
    Bb                      D#
 Gusti Allah wes ngatur dalane..
    Cm                     F
 Gusti Allah nduwe dalan dewe..
   Bb                 D#
 mugo kowe ugo iso nompo..
  Cm                          F
 opo sing wes di gariske Seng Kuoso..hoo..

   Bb        D
 kudu tak trimo
          D#
 opo seng wes dadi takdirku
 (Gusti Allah wes ngatur dalane)
   Cm
 mugo Gusti paring
         F
 dalan padhang nggo awakku
 (Gusti Allah wes ngatur dalane)
  Dm         D
 aku percoyo iki
       D#
 seng apik nggo awakku
 (mugo koe ugo iso nompo)
    Cm                    F
 mergo garis urip uwong bedo bedo..
 (opo sing wes di gariske Seng Kuoso)
      Bb F/A Gm
 ngertio..

Outro : D#  F   Bb
        ha..a..aa..

Chord REDSOX D.P.R feat. Bagas Putra - Mendung Putih


Lihat semua :
  • Chord Bagas Putra
  • Chord Redsox D.P.R
  •