Kunci Gitar Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C Am Dm G
        C Am F G..

    C                 Am
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    F                 G
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    C             Am
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   F
ra ono wong liyo..
     G
sing biso nggantekno..

C                 Am
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
F                      G
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        C             Am
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
F               G
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    Am    Em   Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        F      G       Em         Am
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

Musik : F G Em Am
        F G C..

    C                 Am
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    F                 G
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    C             Am
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   F
ra ono wong liyo..
     G
sing biso nggantekno..

C                 Am
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
F                      G
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        C             Am
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
F               G
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    C     G    Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

     C     G    Am          Em
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 F        C      Am      G
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    C     G    Am            Em
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 F        C          Am        G
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        F      G       Em         Am
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..
     F             G           C
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D Bm Em A
        D Bm G A..

    D                 Bm
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    G                 A
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    D             Bm
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   G
ra ono wong liyo..
     A
sing biso nggantekno..

D                 Bm
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
G                      A
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        D             Bm
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
G               A
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    Bm    F#m  Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        G      A       F#m        Bm
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..

    D                 Bm
aku nduweni koe.. kanggo bahagia..
    G                 A
aku nduweni koe.. kanggo saklawae..
    D             Bm
tresno..ku mung siji kanggo koe..
   G
ra ono wong liyo..
     A
sing biso nggantekno..

D                 Bm
ora akeh.. sing biso tak lakoni..
G                      A
kanggo mbuktekno.. tresnaku ro koe..
        D             Bm
nanging roso ati.. ra biso ngapusi..
G               A
 pancen aku tresno koe..

Reff :
     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    D     A    Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

     D     A    Bm          F#m
 tresno.. iki.. ra bakal luntur..
 G        D      Bm      A
 kanggo koe.. ra ono liyane..
    D     A    Bm            F#m
 sakla..wase.. mung kanggo koe..
 G        D          Bm        A
 yo mung ajal.. sing biso misahke..

        G      A       F#m        Bm
 duh Gusti.. mugi.. tansah ngijabahi..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..
     G             A           D
 koe lan aku.. langgeng saklawase..

Facebook
Twitter

Chord Dennis AM feat. Ramandasilva - Koe Lan Aku Langgeng Saklawase


Lihat semua :
  • Chord Dennis AM
  • Chord Ramandasilva
  •