Kunci Gitar Dennis AM - Yowes Ben

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G..
        C..G..

C            G
wes kadung loro
 Am           Em
angel ditambakno
     F             C
kowe kadung ra tresno
 Dm        G
aku iso ngopo..

  C               G
nadyan ku seh tresno
  Am             Em
nanging wes ra guno
F        C
amergo kowe
    Dm           G
wes milih wong liyo..

Int. F..G..

C             G
kowe nggawe loro ati
   Am              Em
mbubrah cerito tresno iki
  F         C
kowe medot aku
     Dm           G
ngeboti slingkuhanmu..

C           G
kabeh perjuanganku
Am       Em
anane yo mung kleru
F          C
tulung sadaro
   Dm      G      C
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Am             Em
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake..

  Am               Em
 aku.. sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke..

   Am             Em
 kowe.. ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu..
    C
 elingo..

Musik : Am..Em..F G C..
        Am..Em..F G C..G..

C             G
kowe nggawe loro ati
   Am              Em
mbubrah cerito tresno iki
  F         C
kowe medot aku
     Dm           G
ngeboti slingkuhanmu..

C           G
kabeh perjuanganku
Am       Em
anane yo mung kleru
F          C
tulung sadaro
   Dm      G      C
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Am             Em
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     F
 amergo roso sayang
     G
 tok sia-siake..

  Am               Em
 aku.. sing wis berjuang
 F
 nanging nyatane
         G
 bedo ro sing tok karepke..

   Am             Em
 kowe.. ninggalke aku
   F
 medot roso tresno
            G
 sing tulus kanggo awakmu..
    C
 elingo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Dennis AM - Yowes Ben

Intro : Bb F Gm Dm
        D# Bb Cm F
        Bb F Gm Dm
        D# Bb Cm F..
        Bb..F..

Bb           F
wes kadung loro
 Gm           Dm
angel ditambakno
     D#            Bb
kowe kadung ra tresno
 Cm        F
aku iso ngopo..

  Bb              F
nadyan ku seh tresno
  Gm             Dm
nanging wes ra guno
D#       Bb
amergo kowe
    Cm           F
wes milih wong liyo..

Int. D#..F..

Bb            F
kowe nggawe loro ati
   Gm              Dm
mbubrah cerito tresno iki
  D#        Bb
kowe medot aku
     Cm           F
ngeboti slingkuhanmu..

Bb          F
kabeh perjuanganku
Gm       Dm
anane yo mung kleru
D#         Bb
tulung sadaro
   Cm      F      Bb
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Gm             Dm
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     D#
 amergo roso sayang
     F
 tok sia-siake..

  Gm               Dm
 aku.. sing wis berjuang
 D#
 nanging nyatane
         F
 bedo ro sing tok karepke..

   Gm             Dm
 kowe.. ninggalke aku
   D#
 medot roso tresno
            F
 sing tulus kanggo awakmu..
    Bb
 elingo..

Musik : Gm..Dm..D# F Bb..
        Gm..Dm..D# F Bb..F..

Bb            F
kowe nggawe loro ati
   Gm              Dm
mbubrah cerito tresno iki
  D#        Bb
kowe medot aku
     Cm           F
ngeboti slingkuhanmu..

Bb          F
kabeh perjuanganku
Gm       Dm
anane yo mung kleru
D#         Bb
tulung sadaro
   Cm      F      Bb
karma kuwi bakalo ono..

Reff :
        Gm             Dm
 yo wes ben.. aku sing kelaran
     D#
 amergo roso sayang
     F
 tok sia-siake..

  Gm               Dm
 aku.. sing wis berjuang
 D#
 nanging nyatane
         F
 bedo ro sing tok karepke..

   Gm             Dm
 kowe.. ninggalke aku
   D#
 medot roso tresno
            F
 sing tulus kanggo awakmu..
    Bb
 elingo..

Chord Dennis AM - Yowes Ben


Lihat semua :
  • Chord Dennis AM
  •