Kunci Gitar Mutik Nida - Garangan

Transpose:

Chord Mutik Nida - Garangan

Intro : G
        C G Am Em
        F C Dm G

C                   G
sombong.. kui kelakuanmu
         Am                 Em
wis dadi kebiasaan ning uripmu
      F
ora gumun karo kowe
      C
ora gumun omonganmu
          Dm                G
yen ra sombong.. kui dudu kowe..

C                    G
pinter.. kowe pancen pinter
       Am                    Em
tak akoni kowe pancen paling pinter
         C
pintermu nggo nggolek cewek
         C
pintermu golek gendakan
          Dm               G
yen ra pinter.. kui dudu kowe..

F              C
eling.. umurmu wis tambah tuo
     Dm            G
melasno.. anak bojomu..
F              C
eling.. uripmu kudu ditoto
       Dm                G
kanggo masa depan anak bojomu..

Reff :
           C
 ngerayu cewek kowe mahir
            G
 ngerayu rondo kowe pinter
             Am           Em
 ngerayu perawan.. kowe biasa..
  F               C
 uripmu ditoto.. atimu ditoto..
        Dm                   G
 kanggo nggolek urip sing mulyo..

           C
 ngerayu cewek kowe mahir
            G
 ngerayu rondo kowe pinter
             Am           Em
 ngerayu perawan.. kowe biasa..
  F               C
 uripmu ditoto.. atimu ditoto..
        Dm                   G
 kanggo nggolek urip sing mulyo..
          (Am)
 urip sing mulyo..

Musik : Am Em F C C-G/B
        Am Em F..G..

C                    G
pinter.. kowe pancen pinter
       Am                Em
tak akoni kowe pancen paling pinter
         C
pintermu nggo nggolek cewek
         C
pintermu golek gendakan
          Dm               G
yen ra pinter.. kui dudu kowe..

F              C
eling.. umurmu wis tambah tuo
     Dm          G
melasno.. anak bojomu..
F              C
eling.. uripmu kudu ditoto
       Dm                G
kanggo masa depan anak bojomu..

Reff :
           C
 ngerayu cewek kowe mahir
            G
 ngerayu rondo kowe pinter
             Am           Em
 ngerayu perawan.. kowe biasa..
  F               C
 uripmu ditoto.. atimu ditoto..
        Dm                G
 kanggo nggolek urip sing mulyo..

           C
 ngerayu cewek kowe mahir
            G
 ngerayu rondo kowe pinter
             Am           Em
 ngerayu perawan.. kowe biasa..
  F               C
 uripmu ditoto.. atimu ditoto..
        Dm                G
 kanggo nggolek urip sing mulyo..

           C
 ngerayu cewek kowe mahir
            G
 ngerayu rondo kowe pinter
             Am           Em
 ngerayu perawan.. kowe biasa..
  F               C
 uripmu ditoto.. atimu ditoto..
        Dm                G
 kanggo nggolek urip sing mulyo..
             (C)
 urip sing mulyo..

Outro : C G Am Em
                     F C Dm G..
        urip sing mulyo.. 
        C

Lihat semua :
  • Chord Mutik Nida
  •