Kunci Gitar Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji

Transpose:
Intro : C F G C
        C F G..

      C
wis suwe kowe lan aku..
 F
urip bebarengan..
      G
panas lan udan dilewati..
   C            -G/B
njogo tresno suci..
Am                Dm
 percoyoku percoyomu..
             Fm
genggem kuat tanganku..
  G           C
tetep bareng aku..

Reff :
      C       F
 ning paramaribo..
  G            C
 aku ngiket janji..
   C        F
 setia urip bareng..
        G        C
 nganti tekane mati..

  C          F
 ora bakal leren..
       G            C
 tresnoku marang sliramu..
   C           F
 koyo sinar serngenge..
 G         C
 nerangi jagat..

     C       
bungahe.. atiku iki..
    F
lungguh sanding sliramu..
   G
nyawang endah rembulan..
  C                 -G/B
mesem nyawang sliramu..
Am                Dm
 percoyoku percoyomu..
             Fm
genggem kuat tanganku..
  G          C
tetep bareng aku..

Reff :
      C       F
 ning paramaribo..
  G            C
 aku ngiket janji..
   C        F
 setia urip bareng..
        G        C
 nganti tekane mati..

  C          F
 ora bakal leren..
       G            C
 tresnoku marang sliramu..
   C           F
 koyo sinar serngenge..
 G        (C)
 nerangi jagat..

Musik : C..-G F..-G
        C..-G F..G..

Reff :
      C       F
 ning paramaribo..
  G            C
 aku ngiket janji..
   C        F
 setia urip bareng..
        G        C -A
 nganti tekane mati..

(overtune)
  D          G
 ora bakal leren..
       A            D
 tresnoku marang sliramu..
   D           G
 koyo sinar serngenge..
 A         D
 nerangi jagat..

       D       G
 kutho paramaribo..
    A            D
 simbol tresno suci..
     D           G
 tresno kowe lan aku..
 A     D
 selawase..
   D           G
 koyo sinar serngenge..
 A         D
 nerangi jagat..

Facebook
Twitter

Chord Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji


Lihat semua :
  • Chord Gafarock
  •