Kunci Gitar Gafarock - Jaman Isih Cilik

Transpose:
Intro : Am....
        Dm Am F E

  Am
jaman aku isih cilik
     Dm           G       C
aku isih sregep budhal ngaji
  Dm
saben ono adzan
    Am
tinggalno dolanan
    F                   E
langsung prit budhal sembahyang..

  Am
saiki aku wes gedhe
       Dm          G   C
rasane malah ilang dalane
    Dm
ono adzan headsetan
       Am
masjid namung lewatan
  F             E        Am
banyu wudhu wes ra tau kecipratan..

Dm
sebenere aku isin
            Am
yen nyawang wong podo sholat
F
batin karep rogo ra kuat
       E
awak koyo dibreki jagad..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Int. Dm Am F E

  Am
lagi ngumpul konco konco
         Dm          G     C
wayah sholat podo ra rumongso
  Dm
sebenere ngerti
      Am
wajib sholat ra lali
  F                      E
nanging wedi diomong sok suci..

  Am
kadang ono konco nggenah
          Dm          G    C
ngelengno wayahe neng mushola
     Dm
epok-epok ra krungu
  Am
malah macak turu
  F              E          Am
tenanan ati iki uwis koyo watu..

Dm
sebenere aku ngerti
        Am
sikso neroko bakal dadi
  F
nanging kenopo atiku buto
         E
teyengen ireng kakehen duso..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Musik :
Dm        Em
 ra gelem tobat..
B             E
 ra wedi akhirat..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Outro :
           Am
pancen maksiat..
           Am
ra gelem tobat..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm....
        Cm Gm D# D

  Gm
jaman aku isih cilik
     Cm           F       Bb
aku isih sregep budhal ngaji
  Cm
saben ono adzan
    Gm
tinggalno dolanan
    D#                  D
langsung prit budhal sembahyang..

  Gm
saiki aku wes gedhe
       Cm          F   Bb
rasane malah ilang dalane
    Cm
ono adzan headsetan
       Gm
masjid namung lewatan
  D#            D        Gm
banyu wudhu wes ra tau kecipratan..

Cm
sebenere aku isin
            Gm
yen nyawang wong podo sholat
D#
batin karep rogo ra kuat
       D
awak koyo dibreki jagad..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Int. Cm Gm D# D

  Gm
lagi ngumpul konco konco
         Cm          F     Bb
wayah sholat podo ra rumongso
  Cm
sebenere ngerti
      Gm
wajib sholat ra lali
  D#                     D
nanging wedi diomong sok suci..

  Gm
kadang ono konco nggenah
          Cm          F    Bb
ngelengno wayahe neng mushola
     Cm
epok-epok ra krungu
  Gm
malah macak turu
  D#             D          Gm
tenanan ati iki uwis koyo watu..

Cm
sebenere aku ngerti
        Gm
sikso neroko bakal dadi
  D#
nanging kenopo atiku buto
         D
teyengen ireng kakehen duso..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Musik : 
Cm        Dm
 ra gelem tobat..
A             D
 ra wedi akhirat..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Outro :
           Gm
pancen maksiat..
           Gm
ra gelem tobat..
Facebook
Twitter

Chord Gafarock - Jaman Isih Cilik


Lihat semua :
  • Chord Gafarock
  •