Kunci Gitar Gafarock - Semarang Kota Lama Ning Ati

Transpose:
Capo fret 5

Intro : Dm Em F -Em
        Dm G C..

       C          G
ning kene aku ketemu sliramu
       F          G  C
mbiyen iseh konco biasa
      C            G
wektu trus mlaku saiki bedo
       F           G      C
tresno jalaran songko kulino..

-G/B    Am               Em
nyawang mesemmu aku ra kuat
        F     G   C
jujur lisanmu memikat
-G/B    Am                     Em
lungguh barengan ning panggon iki
        F     D   G
nambahi syahdune ati..
  Dm           G        C
pingin terus bareng selawase..

Reff :
        F    G    C
 ning kota lama.. kutho semarang
 Dm         G    C            
 lahire tresnaku kanggo sliramu..

 Int. F G C..

      F    G    E   Am
 ra biso lali.. memory
 Dm     Em        F
  panggonan iki dadi seksi
 -Em Dm        G     C
     kota lama ning ati..

Musik : Dm Em F G Em F G E

        Am               Em
nyawang mesemmu aku ra kuat
        F     G   C
jujur lisanmu memikat
        Am                     Em
lungguh barengan ning panggon iki
        F     D   G
nambahi syahdune ati..
  Dm           G          C
pingin terus bareng selawase..

Reff :
        F    G    C
 ning kota lama.. kutho semarang
 Dm         G    C            
 lahire tresnaku kanggo sliramu..

 Int. F G C..

      F    G    E   Am
 ra biso lali.. memory
 Dm     Em        F
  panggonan iki dadi seksi
 -Em Dm        G     F
     kota lama ning ati..

         F    G    C
 (ning kota lama.. kutho semarang)
  Dm         G    C
 (lahire tresnaku kanggo sliramu..)

 Int. F G C..

      F    G    E   Am
 ra biso lali.. memory
 Dm     Em        F
  panggonan iki dadi seksi
 -Em Dm        G     C
     kota lama ning ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm Am Bb -Am 
        Gm C F 

       F          C
ning kene aku ketemu sliramu
       Bb         C  F
mbiyen iseh konco biasa
      F            C
wektu trus mlaku saiki bedo
       Bb          C      F
tresno jalaran songko kulino..

-C/E    Dm               Am
nyawang mesemmu aku ra kuat
        Bb    C   F
jujur lisanmu memikat
-C/E    Dm                     Am
lungguh barengan ning panggon iki
        Bb    G   C
nambahi syahdune ati..
  Gm           C        F
pingin terus bareng selawase..

Reff :
        Bb   C    F
 ning kota lama.. kutho semarang
 Gm         C    F             
 lahire tresnaku kanggo sliramu..

 Int. Bb C F..

      Bb   C    A   Dm
 ra biso lali.. memory 
 Gm     Am        Bb
  panggonan iki dadi seksi
 -Am Gm        C     F
     kota lama ning ati..

Musik : Gm Am Bb C Am Bb C A

        Dm               Am
nyawang mesemmu aku ra kuat
        Bb    C   F
jujur lisanmu memikat
        Dm                     Am
lungguh barengan ning panggon iki
        Bb    G   C
nambahi syahdune ati..
  Gm           C          F
pingin terus bareng selawase..

Reff :
        Bb   C    F
 ning kota lama.. kutho semarang
 Gm         C    F             
 lahire tresnaku kanggo sliramu..

 Int. Bb C F..

      Bb   C    A   Dm
 ra biso lali.. memory 
 Gm     Am        Bb
  panggonan iki dadi seksi
 -Am Gm        C     Bb 
     kota lama ning ati..

         Bb   C    F
 (ning kota lama.. kutho semarang)
  Gm         C    F
 (lahire tresnaku kanggo sliramu..)

 Int. Bb C F..

      Bb   C    A   Dm
 ra biso lali.. memory 
 Gm     Am        Bb
  panggonan iki dadi seksi
 -Am Gm        C     F
     kota lama ning ati..
Facebook
Twitter

Chord Gafarock - Semarang Kota Lama Ning Ati


Lihat semua :
  • Chord Gafarock
  •