Kunci Gitar Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake

Transpose:
Intro : F G Em Am  
        Dm G C..

 C      G          Am
aku.. tau seneng kowe
A         Dm            G
nanging kowe.. kok ngelarani..
Em           Am   A    Dm
aku wes ra wani.. mbaleni
          G
cek gak loro ati..

Reff :
  F          G           Em
  yen.. wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene..

   F          G      Em A
  aku.. trimo opo anane..
   Dm              G   C
  ojo langsung ninggalake..

Int. Dm G C..

   C      G             Am
mbiyen.. aku wes ngrasakno
A     Dm           G
ati loro.. mergo kowe tego
     Em
neng ngarepe moto
     A           Dm
kowe karo wong liyo
 F      Fm     C
atiku loro.. kesikso..

Reff :
  F          G           Em
  yen.. wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene..

   F          G      Em A
  aku.. trimo opo anane..
   Dm              G  C
  ojo langsung ninggalake..

Musik : F G Em Am  
        Dm Em F G..

Reff :
  F          G           Em
  yen.. wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene..

   F          G      Em A
  aku.. trimo opo anane..
   Dm              G   C Am
  ojo langsung ninggalake..
   Dm              G  Am       F
  ojo langsung ninggalake.. ho oo..
   Dm              G    C
  ojo langsung ninggal..ake..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#m 
        Bm E A..

 A      E          F#m
aku.. tau seneng kowe
F#        Bm            E
nanging kowe.. kok ngelarani..
C#m          F#m  F#   Bm
aku wes ra wani.. mbaleni
          E
cek gak loro ati..

Reff :
  D          E           C#m
  yen.. wes ono seng liyane
           F#         Bm
  langsung ngomongke wae
      E          Em      A
  cek rasane ora loro ngene..

   D          E      C#m F#
  aku.. trimo opo anane..
   Bm              E   A
  ojo langsung ninggalake..

Int. Bm E A..

   A      E             F#m
mbiyen.. aku wes ngrasakno
F#    Bm           E
ati loro.. mergo kowe tego
     C#m
neng ngarepe moto
     F#          Bm
kowe karo wong liyo
 D      Dm     A
atiku loro.. kesikso..

Reff :
  D          E           C#m
  yen.. wes ono seng liyane
           F#         Bm
  langsung ngomongke wae
      E          Em      A
  cek rasane ora loro ngene..

   D          E      C#m F#
  aku.. trimo opo anane..
   Bm              E   A
  ojo langsung ninggalake..

Musik : D E C#m F#m 
        Bm C#m D E..

Reff :
  D          E           C#m
  yen.. wes ono seng liyane
           F#         Bm
  langsung ngomongke wae
      E          Em      A
  cek rasane ora loro ngene..

   D          E      C#m F#
  aku.. trimo opo anane..
   Bm              E   A F#m
  ojo langsung ninggalake..
   Bm              E  F#m      D
  ojo langsung ninggalake.. ho oo..
   Bm              E     A
  ojo langsung ninggal..ake..

Chord Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake


Lihat semua :
  • Chord Arga Marvel
  •