Kunci Gitar Arga Marvel - Getun Mburi

Transpose:
Capo fret 4

Intro : F Em Dm C
        F Em Dm G

C        Em
duh.. Gusti..
  F        G        Em
paringono aku kuat ati
      A        Dm G
nalikane dilarani..

C   Em           F
opo ra mbok pikirno
         G        Em A
aku sing uwis rekoso..
  Dm             G
nanging tambah loro..

Em          Am
 pengen tak tinggalno..
  Bb
nanging ora tego..
    G
kudune kowe kroso..

Reff :
  F     Em            Am      G   D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
     F             Em
 ra iso lali.. caramu nglarani..
    Dm        G
 tembus jero ati..

  F     Em            Am      G   D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
       F                 Em
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
  F    G      C
 ojo getun mburi..

Musik : F Em F Em
        F Em Dm G 
        C G

C        Em
duh.. Gusti..
  F        G        Em
paringono aku kuat ati
      A        Dm G
nalikane dilarani..

C   Em           F
opo ra mbok pikirno
         G        Em A
aku sing uwis rekoso..
  Dm             G
nanging tambah loro..

Em          Am
 pengen tak tinggalno..
  Bb
nanging ora tego..
    G
kudune kowe kroso..

Reff :
  F     Em            Am      G   D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
     F             Em
 ra iso lali.. caramu nglarani..
    Dm        G
 tembus jero ati..

  F     Em            Am      G   D
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
       F                 Em
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
  F    G     (F)
 ojo getun mburi..

Outro : F Em F Am   

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A G#m F#m E
        A G#m F#m B

E        G#m
duh.. Gusti..
  A        B        G#m
paringono aku kuat ati
      C#       F#m B
nalikane dilarani..

E   G#m          A
opo ra mbok pikirno
         B        G#m C#
aku sing uwis rekoso..
  F#m            B
nanging tambah loro..

G#m         C#m
 pengen tak tinggalno..
  D
nanging ora tego..
    B
kudune kowe kroso..

Reff :
  A     G#m           C#m     B   F#
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
     A             G#m
 ra iso lali.. caramu nglarani..
    F#m       B
 tembus jero ati..

  A     G#m           C#m     B   F#
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
       A                 G#m
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
  A    B      E
 ojo getun mburi..

Musik : A G#m A G#m
        A G#m F#m B 
        E B

E        G#m
duh.. Gusti..
  A        B        G#m
paringono aku kuat ati
      C#       F#m B
nalikane dilarani..

E   G#m          A
opo ra mbok pikirno
         B        G#m C#
aku sing uwis rekoso..
  F#m            B
nanging tambah loro..

G#m         C#m
 pengen tak tinggalno..
  D
nanging ora tego..
    B
kudune kowe kroso..

Reff :
  A     G#m           C#m     B   F#
 iki.. ati sing wis siap mbok larani
     A             G#m
 ra iso lali.. caramu nglarani..
    F#m       B
 tembus jero ati..

  A     G#m           C#m     B   F#
 iki.. ati sing wis siap mbok larani..
       A                 G#m
 sorry wis ngerti.. wis ono bukti..
  A    B     (A)
 ojo getun mburi..

Outro : A..G#m..A..C#m..

Chord Arga Marvel - Getun Mburi


Lihat semua :
  • Chord Arga Marvel
  •