Kunci Gitar Arga Marvel - Janjiku

Transpose:
Intro : C G Am G F..G..

  C      G            Am
panas.. udan wes ra kroso
A       Dm
aku rekoso yo mung
    F              G
kanggo kowe.. ning atiku..

  C      G           Am
rino.. wengi tak belani
 A           Dm        F
aku wes ra wedi mergo iki
     G
demi kowe sayangku..

       F                 G
mugo wae kowe, iso ngerteni..
          F                   G
yen tresnaku siji, kowe ning ati..

Reff :
         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C G
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Musik : F Em F G..
        F G Em Am
        F G C G

Reff :
         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C G
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

         C         G
 sabar sayang.. sabaro
       Am       G
 entenono.. baliku
         F           G         C
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        F          G
 aku janji sak cepete
     Em          Am
 nemoni wong tuwomu
       Dm             G        C
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
       Dm             G        C
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A E F#m E D..E..

  A      E            F#m
panas.. udan wes ra kroso
F#      Bm
aku rekoso yo mung
    D              E
kanggo kowe.. ning atiku..

  A      E           F#m
rino.. wengi tak belani
 F#          Bm        D
aku wes ra wedi mergo iki
     E
demi kowe sayangku..

       D                 E
mugo wae kowe, iso ngerteni..
          D                   E
yen tresnaku siji, kowe ning ati..

Reff :
         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A  E
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

Musik : D C#m D E..
        D E C#m F#m
        D E A E

Reff :
         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A  E
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..

         A         E
 sabar sayang.. sabaro
       F#m      E
 entenono.. baliku
         D           E         A
 cukup dungomu sehat lan kewarasan..

        D          E
 aku janji sak cepete
     C#m         F#m
 nemoni wong tuwomu
       Bm             E        A
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
       Bm             E        A
 bakal tak lamar kowe dadi bojoku..
Facebook
Twitter

Chord Arga Marvel - Janjiku


Lihat semua :
  • Chord Arga Marvel
  •