Kunci Gitar M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends x Asep Balon

Transpose:

Chord M.L.M (Mantan Leuwih Mulus) - Lain Udin And Friends x Asep Balon

Intro : G Em Am D
        Bm Em C D

  G               Em
kaduhung sagede gunung
  Am                   D
gering nangtung ngalanglayung 
  G                     Em
kamari panggih jeung mantan
    Am                    D
pangling bengetna gelis pisan..

    C             G
bahelamah maneh caludih 
Am                     D
 ciga ucing nang pamanggih..

Reff :
        Em
 naha maneh lewih mulus
          Am
 disaprak jeung urang putus
        D
 naha maneh lewih renyah
              G         B
 saprak jeung urang papisah..

        Em
 naha maneh lewih gurih
          Am
 saprak lila teu papanggih
        D
 naha maneh lewih lejat
         G             B
 nyieun urang kasuat suat..

C
naha maneh
ayeuna mah asa jadi mantep?
D
padahal baheula
beungeut ciga cangkang salep
Bm
make skinker mahal
jadi teu katempo goreng
       Em
keur baheula jeung aing
masih make seger snow koneng
  C
ningali maneh ayeuna hate asa melag
     D
komo ningali kabogoh
maneh nu beungeutna rempag
  C
tapi aing boga elmu anyar
keur dilakukeun
      D
meh kabogoh jadi leuwih geulis
kudu diputuskeun!

  G               Em
kaduhung sagede gunung
  Am                   D
gering nangtung ngalanglayung 
  G                     Em
kamari panggih jeung mantan
    Am                    D
pangling bengetna gelis pisan..

    C             G
bahelamah maneh caludih 
Am                     D
 ciga ucing nang pamanggih..

Reff :
        Em
 naha maneh lewih mulus
          Am
 disaprak jeung urang putus
        D
 naha maneh lewih renyah
              G         B
 saprak jeung urang papisah..

        Em
 naha maneh lewih gurih
          Am
 saprak lila teu papanggih
        D
 naha maneh lewih lejat
              G         B
 saprak jeung urang papegat..

        Em
 naha maneh lewih mulus
          Am
 disaprak jeung urang putus
        D
 naha maneh lewih renyah
              G         B
 saprak jeung urang papisah..

        Em
 naha maneh lewih gurih
          Am
 saprak lila teu papanggih
        D
 naha maneh lewih lejat
         G             B
 nyieun urang kasuat suat..

Outro : C D C D


Lihat semua :
  • Chord Asep Balon
  • Chord Lain Udin And Friends
  •