Kunci Gitar Cinta Itu Musingkeun - Agan Paralon X Asep Balon X Udin And Friends

Transpose:

Chord Cinta Itu Musingkeun - Agan Paralon X Asep Balon X Udin And Friends

Capo di fret 4

Intro : C G F G C

C
nu setia
        G
eleh ku nu sagala boga
F  G     C
   komo urang..

C
nu boga harta
     G
na beak diporotan
F  G     C
   komo urang..

C
nu kasep curhat
       G
karena di selingkuhan
F  G     C
   komo urang..

     F         G
geus jadi realita cinta
  Em             Am
loba nu nyieun luka
     Dm
jadi urang mah milih
            G
sorangan heula..

Reff :
  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                        C
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                     C
  loba jalma nu dikecewakeun..

[Rap]
C
anu laloba duit ge loba nu galau
     G
nu kasep jeung gareulis
kisah cintana kacau
     F
komo urang
                G
beungeut ciga wadah saos mekdi
     C
komo urang nu bangkar mobil
ge teu kabeuli..

     C
saat batur bobogohan keat
duit keur tuang
 G
aing mah ngan bisa
ngajajanan seblak tulang
  F
batur bobogohan
          G
ulin geus ciga bulan madu
 C
aing mah ngan bisa
jalan-jalan diruang tamu..

C
nu bebeakan
     G
eleh ku nu duitan
F  G     C
   komo urang..

C
nu berjuang
        G
eleh ku nu punya uang
F  G      C
   ko mo urang..

     F         G
geus jadi realita cinta
  Em             Am
loba nu nyieun luka
     Dm
jadi urang mah milih
            G
sorangan heula..

Reff :
  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                        C
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                     C
  loba jalma nu dikecewakeun..

  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                        C
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  C                        G
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  G                     C
  loba jalma nu dikecewakeun..

Outro : C G F G C

C
nu tereh kawin
      G
ujug-ujug ditinggalin
F    G          C
  untung lain urang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
E B A B E

E
nu setia
        B
eleh ku nu sagala boga
A  B     E
   komo urang..

E
nu boga harta 
     B
na beak diporotan
A  B     E
   komo urang..

E
nu kasep curhat 
       B
karena di selingkuhan
A  B     E
   komo urang..

     A         B
geus jadi realita cinta
  G#m            C#m
loba nu nyieun luka
     F#m
jadi urang mah milih
            B
sorangan heula..

Reff :
  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                        E
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                     E
  loba jalma nu dikecewakeun..

[Rap]
E
anu laloba duit ge loba nu galau
     B
nu kasep jeung gareulis 
kisah cintana kacau
     A
komo urang 
                B
beungeut ciga wadah saos mekdi
     E
komo urang nu bangkar mobil 
ge teu kabeuli..

     E
saat batur bobogohan keat 
duit keur tuang
 B
aing mah ngan bisa 
ngajajanan seblak tulang
  A
batur bobogohan 
          B
ulin geus ciga bulan madu
 E
aing mah ngan bisa 
jalan-jalan diruang tamu..

E
nu bebeakan 
     B
eleh ku nu duitan
A  B     E
   komo urang..

E
nu berjuang 
        B
eleh ku nu punya uang
A  B      E
   ko mo urang..

     A         B
geus jadi realita cinta
  G#m            C#m
loba nu nyieun luka
     F#m
jadi urang mah milih
            B
sorangan heula..

Reff :
  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                        E
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                     E
  loba jalma nu dikecewakeun..

  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                        E
  loba jalma nu dinyeuri hatekeun
  E                        B
  cinta cinta, cinta itu musingkeun
  B                     E
  loba jalma nu dikecewakeun..

Outro : 
E B A B E

E
nu tereh kawin 
      B
ujug-ujug ditinggalin
A    B          E
  untung lain urang..

Lihat semua :
  • Chord Asep Balon
  • Chord Udin And Friends
  •