Chord Kunci Gitar Lopas Music - Sepining Rindu

Transpose:

Chord Lopas Music - Sepining Rindu

Capo di fret 1

Intro : G C D G
        Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em              Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni..
       (G)
 I Miss You..

Musik : G C D G
        Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em              Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni..
        G
 I Miss You..
 C                   G
  I will waiting for You..
 C       G
  I Miss You..
 C                   G
  I will waiting for You..
 C       G
  I Miss You..

 (fadeout)

===Jika Pakai Variasi Bass))

Lopas Music - Sepining Rindu

Intro : G C D G G-F#m
        Em Am D C G

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G     G-F#m
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G    G-F#m
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em              Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C          -G/B
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni..
       (G)
 I Miss You..

Musik : G C D G G-F#m
        Em Am D C G..

     G
rembulan wengi sing tansah
    C
madangi ati iki
    D
naliko eling marang kowe
      G     G-F#m
pepujane ati
   Em
lintang-lintang gemebyar
        Am
ono ing langit wengi
      D
sampekno salam
     C            G
neng kene aku ngenteni..

      G
jarak lan wektu misahne
C
aku lan kowe
        D
nanging ra biso nglunturake
       G
tresno atiku
    Em
samudro biru sing biyen
       Am
pernah dadi saksi
    D          C          G
cah ayu.. kowe ojo nganti lali..

Reff :
 Em
  yo mung kowe sing tansah 
 Bm
 ngreridu ati..
 Em              Bm
  rino kelawan wengi..

 Em
  yo mung kowe sing dadi 
   Bm
 pepujane ati
      C          -G/B
 cah ayu aku rindu
      Am                D
 neng kene kowe tak enteni..
        G
 I Miss You..
 C                   G
  I will waiting for You..
 C       G
  I Miss You..
 C                   G
  I will waiting for You..
 C       G
  I Miss You..

 (fadeout)
Lihat semua :
  • Chord Lopas Music




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status